Livian de la Puterea dragostei nu mai vrea să fie cu Bianca: „M-a făcut să nu mai fiu eu”

Livian de la Puterea dragostei nu mai vrea să fie cu Bianca: „M-a făcut să nu mai fiu eu”
Livian de la Puterea dragostei nu mai vrea să fie cu Bianca: „M-a făcut să nu mai fiu eu”

Ce i-a transmis Livian de la Puterea dragostei fostei sale iubite. Astăzi nu s-a mai abținut și i-a spus ce gândește despre relația lor.

Livian nu mai vrea să audă de Bianca. Astăzi i-a dat lovitura finală, după mai bine de două luni în care Bianca a încercat să îl recucerească pe fiul lui Nelson Mondialu'.

În ediția de luni, Livian a vorbit cu Bianca, apoi cu Andreea Pirui și cu Marius, cărora le-a spus ce simte cu adevărat, după două luni de la despărțire.

Citeste si: Andreea Pirui de la Puterea Dragostei, show incendiar după ce a băut câteva pahare! Uite ce a făcut frumoasa blondă!


„Vorbim, dar doar atât. Fără apropieri, fără sentimente. Nu mai vreau. Așa cum la voi o schimbare de culoare înseamnă o nouă viață, așa și la mine.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

M-a făcut să nu mai fiu eu, m-a făcut să am o groază de rețineri, să îmi calc orgoliul.

Nu sunt eu cel care a intrat. Am intrat și mă simt de parcă sunt într-o bulă, rupt de realitate. Eu percep altceva față de lumea de acasă. Îți pui o etichetă ori de prost, ori de milog, îl las pe ăla să vorbească urât. În tot timpul acesta, se termină emisiunea și eu rămân cu o anumită etichetă”, a spus Livian, iar Marius l-a susținut.

Citeste si: Turcu, Andy şi Cătălin de la Puterea Dragostei, planuri diabolice pentru a-l răni pe Livian! E revoltător ce voiau să-i facă Biancăi!

„Tu nu te-ai lăsat călcat în picioare, noi ne-am lăsat. Am înghițit, am trecut peste, dar, tu de fapt, cazi de gâscă. Tu nu te gândești. Nu merge aici să întorci obrazul”, i-a răspuns Marius.

Livian, atenționat de către o persoană apropiat

Livian a continuat și și-a spus oful, după o persoană apropiată i-a dezvăluit că a făcut anumite greșeli în ultimele luni:

„Vede lumea și zic să nu înjur, să nu spun ceva. A trebuie să primesc o palmă. Nu cu familia. Prostia mea e că nu mă uit la emisiune, cel mult la comentarii”, a mai spus Livian.

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Andreea Pirui de la Puterea Dragostei, show incendiar după ce a băut câteva pahare! Uite ce a făcut frumoasa blondă!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies