Livian de la Puterea dragostei, primele declarații despre noua iubită: „Vă agitați...”

Livian de la Puterea dragostei despre noua iubită
Livian de la Puterea dragostei și noua iubită

Ce a transmis Livian de la Puterea dragostei despre noua sa relație, după ce fanele Biancăi l-au certat că a uitat-o pe preferata lor.

Livian s-a dat de gol zilele trecute că are o nouă iubită, iar susținătoarele Biancăi au intrat pe fir și au aflat cine este femeia care l-a făcut să uite de preferata lor.

Livian de la Puterea dragostei formează un cuplu cu o tânără focoasă, pe nume Florentina, o fată care pare să aibă multe lucruri în comun cu fostul concurent. Celor doi sunt pasionați de sport, dar și de tatuaje, iar tânăra a fost dată de gol chiar de tatuajele pe care le are pe braț.

Pe pagina ei de Instagram, mai multe susținătoare au certat-o pentru că a intervenit în relația Biancăi cu Livian și că ar fi trebuit să nu intre în această relație.

Citeste si: Nuntă la Puterea Dragostei! Andreea Pirui și Marius au hotărât data și locul evenimentului! Primele declarații oficiale!

Livian a fost nevoit să intervină pe Instagram și să vorbească despre aceste lucruri, pentru a evita discuțiile pe viitor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Livian de la Puterea dragostei
Livian de la Puterea dragostei despre noua iubită[Sursa foto: Instagram]

„Până acum bighi-bighi, v-ați întrebat, ați zis toți că sunt bulan, că umblu cu Petzi, acum vă agitați că umblu cu nu știu cine. Nicicum nu e bine”, a spus Livian pe contul său de Instagram.

Citeste si: Andra Volos, adevărul despre întâlnirile secrete cu Bogdan Mocanu: „Știți că eu sunt foarte sinceră...”

Bianca, primele declarații despre despărțire

Zilele trecute, Bianca de la Puterea dragostei a anunțat despărțirea de Livian în cadrul unui vlog, după ce a urmărit declarațiile lui.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Aseară, după ce am văzut vlogul lui, am fost supărată. Recunosc că am plans, cred că o oră am stat și am plans. (…) În momentele în care ne certam mă gândeam că nu e bărbatul cu care vreau să îmi petrec tot restul vieții, dar în momentul în care ne împăcam îmi dădeam seama că da, vreau să fie cu mine tot restul vieții. Nici eu nu am fost constată, cu gândul mai ales.

Citeste si: Primele imagini cu noua iubită a lui Livian, Florentina! Cu ce se ocupă

În capul meu mă gândeam că nu o să fiu cu el pentru că aveam niște certuri și mă enerva, nu îmi plăcea cum reacționa. (…) Problema este că nu reușim să ne înțelegem. La mine este vârsta, eu sunt o persoană mai sensibilă, el este o persoană mai rațională.

El gândește cu mintea, eu cu sufletul.

Iau decizii la nervi, atunci, imediat. El nu, el sta și se gândește. Noi nu suntem pe aceeași lungime de unda, într-adevăr, ne dorim aceleași lucruri.”, a explicat Bianca Comănici.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

A dat cărțile pe față! Livian a plăcut-o pe Ramona cu adevărat! ”Se uita la ea, la fel ca la Bianca!” O fostă concurentă din casa Puterea dragostei a spus tot

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies