Livian de la Puterea dragostei s-a căsătorit cu logodnica lui! Primele imagini

Livian de la Puterea dragostei s-a căsătorit cu logodnica lui! Primele imagini
Livian de la Puterea dragostei s-a căsătorit cu logodnica lui! Primele imagini

Fiul lui Nelson Mondialu, Livian Pop, s-a căsătorit cu logodnica lui. Cei doi tineri au strălucit în ziua cea mare.

La doar câteva luni după ce și-a cerut iubita de soție, Livian Pop, fostul concurent de la Puterea dragostei, s-a căsătorit persoana iubită.

Fostul iubit al Biancăi Comănici radiază de fericire de când s-a căsătorit femeia care l-a făcut să își dorească o familie.

Fiul lui Nelson Mondialu și partenera sa de viață i-au avut alături pe cei dragi, iar imaginile de la eveniment au ajuns pe rețelele de socializare.

Mireasa a ales pentru ziua cea mare o rochie albă, scurtă, precum și o pălărie, iar Livian a purtat un costum bleumarin.

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei s-a logodit: „O iubesc”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Livia Pop
Livia Pop s-a casatorit[Sursa foto: Facebook]

Nici socrii cei mari nu s-au lăsat mai prejos, iar Liana, mama lui Livian, a ales o rochie extrem de elegantă, iar Nelson Mondialu a purtat un costum asemănător cu cele purtate

de actorii din seria „Nașul”, precum și o pălărie și ochelari de soare.

„Cu ajutorul lui Dumnezeu am reușit să încep o nouă etapă a vieții și un nou drum drept și minunat alături de familie și credință.
O nouă etapă în familie! ❤️🙏”, a transmis Livian Pop.

Marele eveniment are loc la doar câteva săptămâni după ce Livian și de acum soția lui au fost plecați într-o vacanță de vis în Portofino.

Cei doi au petrecut câteva zile de vis în Italia, înainte de a deveni soț și soție, iar acum toată lumea așteaptă vești bune de la cei doi.

Cum și-a cerut Livian de la Puterea dragostei iubita de soție

După despărțirea de Bianca Comănici, Livian de la Puterea dragostei s-a iubit timp de câteva luni cu Florentina, apoi s-a despărțit și de aceasta.

După acest moment, tânărul a fost extrem de discret în legătură cu viața sa personală, iar în luna februarie a anunțat că este mai pregătit ca niciodată să se așeze la casa lui alături de femeia cu care se iubește. În acest sens, și-a dorit să îi facă o mare surpriză, să aleagă un inel special și să o ceară de soție în cel mai romantic mod.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Un moment extraordinar de mare. Când sunt emoționat, sunt agitat. M-au agitat să fac unul dintre cele mai importante mesaje în viață. Cererea în căsătorie, în logodnă. M-am hotărât să îi cumpăr inelul și nu am știut cum să îi dau. A zis că vrea să mergem la Escape room și am zis să las inelul printre indicii. Dacă termină jocul și evadează, atunci este vrednică.

Este singurul model din țară. Nu există alt model din țară. Fug la mașină să le las astea. Ea este în magazin, la raionul cu apă. Trebuie să le ascund. O iubesc. Ce trece timpul, parcă ieri dădeam Bacul. Vă uitați la mine cum fac cerere în căsătorie.

Eu nu pot să stau dacă iau un cadou. Turbez, mă agit. Așa și invers, trebuie să iau cadoul.

Mergem, căutăm, cad semnele zodiacale, amândoi Fecioară. Petzy a agitat spiritele. Vine ultima etapă a jocului. O masă veche.

M-am așezat într-un genunchi. Auziți, când s-a deschis ușa. M-am dezechilibrat. Am ajuns la -1 în parcarea subterană. Trebuie modificat puțin inelul, rămâne amintire”, a povestit Livian pe YouTube.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Conflictul neștiut dintre Adda și CRBL. Motivul pentru care artistul a scos-o de la un concert, înainte să urce pe scenă. „Am suferit tare pentru că eram la început.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies