Livian de la Puterea dragostei și Florentina, mesaj sfâșietor după ce s-au despărțit: „Vă rog să ne ajutați, pentru a putea fi condus pe ultimul drum”

Livian de la Puterea dragostei
Livian de la Puterea dragostei și Florentina

Ce au transmis Livian de la Puterea dragostei și Florentina în urmă cu puțin timp. Fanii se întreabă dacă nu cumva s-au împăcat.

La câteva săptămâni după ce și-au spus adio, Livian de la Puterea dragostei și Florentina Neagu par să mai aibă multe lucruri în comun.

Cei doi au reușit să surprindă pe toată lumea, atunci când au postat același mesaj pe Instastory. Deși cei doi par să nu se mai urmărească pe Instagram, Livian de la Puterea dragostei și Florentina Neagu au postat același lucru! Ciudat am spune, nu?

Citeste si: Livian de la "Puterea Dragostei", alături de Bianca Drăgușanu?! Imaginea care i-a dat de gol

„Bună tuturor! Avem nevoie de voi pentru a-l aduce acasă pe prietenul nostru drag, Claudiu! Trebuie să fim alături familiei lui, iar fiecare sumă, din parte oricui, ne ajută enorm! Costurile repatrierii sunt destul de mari, așadar apelez la voi! Vă rog să ne ajutați, pentru a putea fi condus pe ultimul său drum”, se arată în mesajul postat de Livian și de Florentina.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Mesajul Florentinei
Mesajul Florentinei pe Instagram[Sursa foto: Instagram]

Mulți se întreabă dacă este vorba despre o simplă coincidență sau s-au împăcat. Cei doi nu au făcut nicio declarație în acest sens până acum.

Livian și Florentina s-au despărțit după 4 luni de relație

„După câteva luni pline de controverse și speranță...

Țin să vă anunț că relația mea cu Nicoleta a ajuns într-un punct mort. Drept urmare, am decis să pun stop. Fac acest anunț în semn de restect pentru haită, nedorind să aflați din alte surse”, a scris Livian în urmă cu puțin timp pe contul său de Instagram.

Florentina a reacționat imediat după ce a văzut mesajul postat de Livian.

„Respectul de sine înseamnă să: știi când este timpul să pleci, să nu te mulțumești cu puțin, să nu aștepți pe cineva să te aleagă, să nu îți lipești etichetele altora

despre tine pe frunte, să fii capabil să le spui oamenilor care merită să ”f**k off, să îți accepți imperfecțiunile, să-ți înțelegi, valorizezi, vindeci și onorezi trecutul, să-ți iubești parcursul, să schimbi ce poate fi schimbat, să accepți ce nu poate fi modificat.”, se arată în postarea Florentinei.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Andrada a părăsit emisiunea “Puterea Dragostei”, după ce a spart ușa! "Eu nu sunt la pușcărie aici..."

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Edward Iordănescu se desparte de echipa națională a României după un parcurs istoric la EURO 2024? „Familia mea are nevoie mai mare de mine”

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies