Livian de la Puterea dragostei și noua iubită s-au logodit? Reacția Biancăi

Livian de la Puterea dragostei
Livian de la Puterea dragostei si iubita

Cum a reacționat Bianca de la Puterea dragostei, după ce a auzit zvonurile că Livian și noua lui iubită s-ar fi logodit. Ce a scris pe Instagram.

Bianca de la Puterea dragostei încearcă să treacă peste povestea de dragoste dintre ea și Livian. Frumoasa câștigătoare a celor două sezoane ale emisiunii a petrecut câteva zile la mare alături de mama, mătușa și sora sa, pentru a petrece puțin timp cu acestea, după ce mai bine de un an de zile s-a aflat în Turcia.

Bianca de la Puterea dragostei
Bianca de la Puterea dragostei la mare[Sursa foto: Instagram]

Între timp, vestea că Livian ar avea o nouă relație nu i-a încântat pe fanii emisiunii, care acum cred că acesta s-a folosit de Bianca pentru a câștiga cel de-al doilea sezon și că totul s-a încheiat

mult prea repede și abrupt.

Pe grupurile de susținere ale emisiunii Puterea dragostei au apărut mai multe imagini cu Florentina, noua iubită a lui Livian. Tânăra din București se pare că i-a sucit mințile lui Livian și cei doi au mers împreună la munte, acolo unde mai multe persoane i-au văzut în ipostaze apropiate.

Citeste si: Plușica de la Puterea dragostei, de nerecunoscut după ce a slăbit

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

De asemenea, unii fani de-ai emisiunii au aflat că relația lui Livian și a Florentinei este mai serioasă decât se credea, iar cei doi s-ar fi logodit, așa cum i-au scris și tinerei pe pagina de socializare.

Citeste si: Florentina, presupusa iubită a lui Livian, a mai avut o relație controversată cu un cântăreț celebru! L-a înșelat cu un prieten bun și s-a lăsat cu scandal când a prins-o

„Din păcate pentru ea și alte câteva, Livian o iubește doar pe Bianca, care este mult mai sexy și frumoasă decât pițipoanca asta de 1m și o speranță/ Unde o iubește când Livian e deja cu alta în relatie ma lăsați cu asta/ A fost cu asta la Brașov, la Predeal și spui că o iubește pe Bianca”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care susținătorii Biancăi le-au trimis pe pagina sa de Instagram.

Reacția Biancăi, după zvonurile despre logodna lui Livian

Bianca de la Puterea dragostei
Bianca de la Puterea dragostei reacție pe Instagram[Sursa foto: Instagram]

Tânăra s-a abținut să comenteze și să spunp ceva despre acuzațiile care i se aduc. De cealaltă parte, Bianca a scris un mesaj cu subînțeles pe contul său de Instagram:

Citeste si: Primele imagini cu noua iubită a lui Livian, Florentina! Cu ce se ocupă

„Nu contează cu cine dormi, ci la cine visezi”



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Primele declarații ale noii iubite a lui Livian: „În locul dumneavoastră aș pierde timpul...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies