Plușica de la Puterea dragostei, de nerecunoscut după ce a slăbit

Plușica de la Puterea dragostei
Plușica de la Puterea dragostei a slăbit

Cum arată acum Plușica de la Puterea dragostei după ce a slăbit 13 kilograme în 4 luni. Fosta concurentă a dezvăluit cum a reușit această performanță.

Plușica de la Puterea dragostei a fost considerată una dintre cele mai iubite concurente ale emisiunii. Deși nu a reușit să își cunoască sufletul pereche în casa Puterea dragostei, Raluca Marina a reușit să facă acest lucru la scurt timp după eliminarea din emisiune.

Ani întregi, frumoasa fostă concurentă s-a confruntat cu o greutate în exces și a făcut tot posibilul ca să ajungă la greutatea din adolescență.

Comentariile răutăcioase ale internauților au motivat-o pe Plușica să scape de toate kilogramele în plus, iar acum se laudă cu o greutate de invidiat și cu planuri de viitor. Într-o fotografie postată pe Instagram, Plușica a dezvăluit o rochie de mireasă, alături de mesajul „ tot ce vreau”.

Plușica de la Puterea dragostei
Plușica de la Puterea dragostei si iubitul sau[Sursa foto: Instagram]

londina a dezvăluit micul său secret și a declarat că nu a ținut o dietă drastică, doar a avut grijă la alimentație.

Citeste si: Ce concurenta a pus ochii pe George, in afara de Alexandra! Mona i-a declarat razboi!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

”Nu mai mănânc dulciuri, am renunțat la pâine și nu mai beau suc. În plus, încerc să mănânc sănătos. Altceva nu am făcut… Am slăbit vreo 13 kilograme în patru luni.

Nu cu dietă, am mâncat doar mai puțin”, a declarat Marina pentru wowbiz.ro.

Plușica de la Puterea dragostei
Plușica de la Puterea dragostei a slăbit[Sursa foto: Instagram]

Plușica și Culiță Sterp

Imediat după terminarea primului sezon al emisiunii Puterea dragostei, au existat speculații cu privire la relația dintre Plușica și nimeni altul decât Culiță Sterp. Mai mult decât atât, s-a spus chiar că fostul soț al lui Carmen de la Sălciua și Plușica se mutaseră împreună, însă nu au recunoscut niciodată ce a fost între ei.

Citeste si: Primele declarații ale noii iubite a lui Livian: „În locul dumnevoastră aș pierde timpul...”

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Între Culiță Sterp și Plușica de la ”Puterea Dragostei” a fost întotdeauna... ceva. Adică, de când, din vară, se plăceau enorm și au devenit foarte apropiați, până când Culiță s-a împăcat cu Carmen de la Sălciua, cei doi se vedeau regulat și se întâlneau în secret. Plușica voia să își asume relația, ținea foarte mult la Culiță Sterp, dar el nu a acceptat să se afișeze, oficial, cu ea.

Citeste si: Nuntă la Puterea Dragostei! Andreea Pirui și Marius au hotărât data și locul evenimentului! Primele declarații oficiale!

Citeste si: Nuntă la Puterea Dragostei! Andreea Pirui și Marius au hotărât data și locul evenimentului! Primele declarații oficiale!

Motivul nu la-u spus niciodată răspicat, dar cel mai probabil Culiță Sterp nu voia să se afișeze cu Plușica pentru că știa că e mai rentabil pentru el, ca și cântăreț, să pară burlac, succesul lui fiind unul în care conta această idee”, au dezvăluit prietenii

celor doi, care aveau să specifice și faptul că, la un moment dat, ei s-au și mutat împreună.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Livian de la Puterea dragostei, primele declarații despre noua iubită: „Vă agitați...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies