Primele declarații ale noii iubite a lui Livian: „În locul dumneavoastră aș pierde timpul...”

Livian si iubita
Livian si iubita lui, Florentina

Ce a dezvăluit noua iubită a lui Livian, Florentina, după ce fanii emisiunii Puterea dragostei au acuzat-o că l-a despărțit de Bianca Comănici.

Noua iubită a lui Livian, Florentina, a intrat în „gura” susținătorilor înfocați ai emisiunii. Frumoasa tânără care locuiește în București este pasionată de fitness și de tatuaje și are zeci de mii de susținători.

După ce a fost dată de gol în vlogul lui Livian, când acesta a mers să își repare mașina, fanii emisiunii au răbufnit pe contul său de Instagram.

Fanele înfocate ale emisiunii Puterea Dragostei au publicat pe pagina lor de Instagram o fotografie în care se află o tânără brunetă, în timp ce face videochat și spun că este vorba chiar

despre Florentina.

„Se compară asta cu Bianca? O urmăresc pe ceva timp pe tipa asta, declara mai demult în live-uri că face videochat și că e mandra de asta. Asta e meseria ei de bază, tipa e mândră că face chat. Măcar Bianca a învățat din greșeli, asta persistă și îi place. Ce a făcut Livian se compară cu acela care are acasă un Porsche și el umblă după Dacia Logan”, a comentat o internaută.

Noua iubită a lui Livian este mamă?

În plus, Florentina are mai multe postări cu o fetiță, despre care susținătorii emisiunii Puterea dragostei cred că este fiica ei. Tânăra a reacționat la comentariile acestea.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, primele declarații despre noua iubită: „Vă agitați...”

„Eu am grijă de nepotel, si am si-un servici de care-s mandra, dumneata esti o parasuta, care te încurci cu barbati frumosi si de succes, pe care-i cobori la 0, îi lasi faliti”, i-a transmis o urmăritoare, iar Florentina nu a ezitat să răspundă.

Florentina, iubita lui Livian
Florentina, iubita lui Livian de la Puterea dragostei[Sursa foto: Instagram]

„Doamna draga, eu nu am copil... in locul dumneavoastra as pierde timpul acesta cu nepotelul 🤷🏽‍♀️, fetita de o am pe profil este nepoata mea 👍🏽 o seara frumoasa doamna draga”, i-a spus noua iubită a lui Livian.

Alte persoane au comparat-o cu Bianca:

Citeste si: Nuntă la Puterea Dragostei! Andreea Pirui și Marius au hotărât data și locul evenimentului! Primele declarații oficiale!

Citeste si: Nuntă la Puterea Dragostei! Andreea Pirui și Marius au hotărât data și locul evenimentului! Primele declarații oficiale!

„Te-ai logodit cu Mr Livian, asa ca spune lumii adevărul, te-a văzut lumea cu el cand te sarutai😅😅😅/ Din pacate pentru ea si alte cateva, Livian o iubeste doar pe Bianca, care este mult mai sexy

si frumoasa decat pitipoanca asta de 1m si o speranta/ A fost cu asta la Brașov, la Predeal si spui ca o iubește pe Bianca”



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Nuntă la Puterea Dragostei! Andreea Pirui și Marius au hotărât data și locul evenimentului! Primele declarații oficiale!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies