Livian, într-o relație cu Ligi de la "Puterea Dragostei"?! Ce au declarat cei doi

ligi puterea dragostei relatie livian
Ligi a dezmințit bârfele cum că ar fi într-o relație cu Livian, fostul iubit al Florentinei

Livian, fostul iubit al Florentinei, vorbește despre relația care există între el și Ligi de la "Puterea Dragostei". Ce au declarat cei doi.

Livian, fostul iubit al Florentinei, este un bărbat singur și asta îl face să aibă foarte ușor orice femeie își dorește. Mai nou, fanii "Puterea Dragostei" se întreabă dacă există o relație de iubire între el și Ligi, fostă concurentă a show-ului matrimonial de la Kanal D.

Livian, într-o relație cu Ligi de la "Puterea Dragostei"?!

Fanii "Puterea Dragostei" se tot întreabă în ultima vreme dacă Livian ar fi într-o relație cu Ligi, concurentă a show-ului „Puterea Dragostei”, mai ales că cei doi au fost văzuți împreună.

Citeste si: Livian de la "Puterea Dragostei", alături de Bianca Drăgușanu?! Imaginea care i-a dat de gol

Frumoasa blondă a ținut să precizeze ce fel de legătură există între ea și Livian. Se pare că cei doi lucrează la un proiect muzical.

livian relatie ligi puterea dragostei
Livian le-a transmis fanilor totul despre relația care există între el și Ligi de la "Puterea Dragostei"[Sursa foto: Instagram ]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

"O colaborare nu înseamnă că am ceva cu omul ăla. Nu este nimic între mine și Livian. Hate-ul vostru nu o să mă oprească din ceea ce îmi doresc. Dintr-o simplă colaborare, ați făcut un adevărat circ. Nu înțeleg de ce spuneți că mi-am bătut joc de Bianca. Ce am făcut? Mi-am făcut curaj să cânt. Eu cu Bianca nu am nicio problemă. Între mine și Livian nu există nimic intim și nici nu va exista”, a declarat Ligi.

Cu toate acestea, urmăritorii "Puterea Dragostei" și-au pus în continuare întrebări, ceea ce l-a făcut și pe Livian să acționeze și să dezmintă zvonurile apărute.

Citeste si: Cu cine s-a mutat Livian de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Florentina Neagu

"Eu cu Ligi am o relație foarte bună de prietenie, pe care am păstrat-o din competiție.

Urmează să scoatem ceva frumos, împreună”, a declarat și Livian, fostul iubit al Florentinei.

livian relatie concurenta ligi puterea dragostei declaratii
Livian le-a mărturisit fanilor adevărul despre relația pe care a construit-o cu Ligi de la "Puterea Dragostei"[Sursa foto: Instagram]

După despărțirea de Florentina, Livian a postat un mesaj cu subînțeles pe rețelele de socializare.

"Să nu îndrăznești să-mi reproșezi niciodată, nici măcar în glumă, că am plecat sau că n-am luptat pentru tine. Știi și tu, știm amândoi, că am luptat pentru noi până la umilire.

Dar pentru ce merită să te umilești, dacă nu pentru iubire? Și am închis ochii de multe ori, i-am închis chiar și atunci când trebuia să privesc atent în jurul meu.

 Iar tu? Tu ai vrut doar să ai siguranța că orice ai face, eu nu voi pleca și voi rămâne acolo pentru tine. Și ai reușit să faci asta. Până mi-am călcat pe inimă și am plecat.”,

a spus Livian acum ceva vreme.

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Livian de la "Puterea Dragostei", alături de Bianca Drăgușanu?! Imaginea care i-a dat de gol

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies