Livian, mesaj neașteptat după despărțirea de Bianca: „Zilele negre...”

Livian
Livian

Ce a transmis concurentul de la Puterea dragostei.

Livian și Bianca de la Puterea dragostei trec prin clipe dificile de când au anunțat că s-au despărțit. Lucrurile par sumbre pentru cei doi și, deși își mai vorbesc, cei doi par că nu mai găsesc drumul unul către celălalt.

Și postările celor doi de pe paginile de socializare au devenit mult mai serioase și dacă înainte conturile lor erau pline de fotografii împreună, acum Livian și Bianca au decis să continue competiția separat.

Livian
Livian

În ultima imagine pe care a postat-o pe Instagram, fiul lui Nelson Mondialu' a avut un mesaj clar pentru cie care îi sunt alături în aceste momente grele:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Livian
Livian

„Zilele negre nu m-au făcut mai puternic.. mi-au dovedit cât sunt de puternic!”, a scris Livian în dreptul imaginii în care este extrem de serios.

Citeste si: Iubita unui fost concurent de la Puterea dragostei a devenit mamă pentru prima dată

Citeste si: S-a despărțit de iubit, după o relație de doi ani: „Nu am avut timp să sufăr...”

Citeste si: Prima reactie a lui Nelson Mondialu dupa ce Bianca si Livian s-au DESPARTIT: ''Esti un nimic, vai de capul tau...''

Citeste si: Jador de la Puterea dragostei, adevărul despre noua piesă! Pentru cine este scrisă, de fapt, melodia "Cu cine să mă cert?"

Cum au reacționat fanii

„Livian, cei mai multi spun despre Bianca ca este o persoana rea si dificila, insa eu spun ca doar un barbat puternic alege o persoana dificila, ceilalti se multumesc cu una usoara.

Va doresc sa fiti fericiti, sa va iubiti, ca invingatori sunteti deja. ❤❤❤❤/ 👍👏👏👏😘😘❤️❤️Forță Livian și Bianca până la finalul competiției alături de voi😍😍/ Așa este, ești cel mai puternic! Invata ca atunci când ai obosit, sa te odihnești puțin și pe urma sa o iei de la capăt!!! Stiu ca e greu, dar mai e puțin!!cu tine pana la final!!❤️🐺💪💪”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cât de frumoasă este fosta logodnică a lui Livian de la Puterea Dragostei!!! Nelson Mondialul o plăcea mai mult decât pe Bianca! "Mereu şi pentru totdeauna" FOTO!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies