Livian nu mai vrea să se împace cu Bianca! Tânărul a dat cărţile pe faţă!

Livian nu mai vrea să se împace cu Bianca! Tânărul a dat cărţile pe faţă!
Livian nu mai vrea să se împace cu Bianca! Tânărul a dat cărţile pe faţă!

Livian de la Puterea Dragostei nu mai vrea să se împace cu Bianca! Tânărul a dat cărţile pe faţă!

Livian a făcut, în urmă cu puţin timp, un vlog în care a vorbit despre intrigile din casă, dar a explicat şi de ce nu are de gând să înceapă un "război" împotriva celor care l-au jignit crunt în ultima vreme. Mai mult decât atât, protagonistul nostru le-a răspuns susţinătorilor lui şi la întrebări despre relaţia lui cu Bianca. Ei bine, dacă în urmă cu câteva săptâmâni, fiul lui Nelson Mondialu' lăsa să se înţeleagă că există şanse să se împace cu bruneta, de data aceasta a spus, tranşant, că nu crede că se mai pune problema unei reconcilieri.

" O iubesc pe Bianca. Ştiţi bine că o iubesc, dar comportamentul ei din ultima vreme mă deranjează. Ne certăm încontinuu, de la tot felul de prostii şi toate astea nu duc la nimic bun. Nu cred că ne mai împăcăm şi probabil singura relaţie pe care o vom mai avea, va fi una de prietenie", a spus "lupul".

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei a vorbit cu Sergio despre Bianca! Ce i-a spus o să-i dezamăgească pe "bibişori"!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Livian de la Puterea Dragostei nu mai vrea să se împace cu Bianca! "Am fost de impact de când am intrat în casă şi aveam deja mulţi susţinători"  

La un moment dat, un urmăritor i-a spus că "bibişorii" l-au susţinut şi că datorită lor a ajuns atât de iubit şi votat. Imediat Livian a ţinut să le amintească tuturor că şi înainte de relaţia cu Bianca era popular.

" Eu nu zic că "bibişorii" nu m-au ajutat mult, dar să nu uităm că şi înainte să mă apropii de Bianca eram în top trei, cu Jador şi Mocanu, prietenii mei.

Am fost de impact de când am intrat în casă şi aveam deja mulţi susţinători când am format un cuplu cu Bianca", a mai povestit Livian pe vlogul lui.

Bianca s-a certat cu Livian şi a părăsit emisiunea

Superba brunetă a ajuns la capătul puterilor şi, după un scandal monstru cu fostul ei iubit a părăsit platoul emisiunii, în lacrimi, şi a declarat că nu mai rezistă.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

" Nu o să mai lupt pentru Livian.

Nu pot să stau departe de el, dar nu mai are rost să lupt degeaba. O să şterg şi pozele cu el şi asta este. Nu cred că ne vom mai împăca, asta este părerea mea", a mai zis Bianca.

Citeste si: Daiana de la Puterea dragostei, imagini uluitoare din adolescență! Cum arăta în urmă cu câțiva ani, cu zeci de kilograme în minus

Andy şi Cătălin l-au jignit în ultimul hal pe Livian! Au folosit un limbaj incalificabil când au vorbit despre îndrăgitul concurent

Sergio Stefano a aruncat bomba în casa „Puterea Dragostei”. Concurentul a făcut publice zeci de înregistrări între Andy Adetu și Cătălin Nițescu, în care aduceau jigniri și critici colegilor din emisiune. „El ne zicea dacă avem noi probleme pe aici? Băga-mi-aș**** în neamu' lor de c....! Și ei sunt șmecheri, niște c...., niște bufnițe. El face glume și râde singur ca prostul. Mi-a zis o gagică să nu-l bați Cătăline pe Livian că e fată, ăla trebuie să se bată cu o fată...Limbian, libidinosul de Libidian. Mă fac de râs dacă-i dau două palme lui Livian. Băga-mi-aș**** în tact-u, în sărăcia voastră și în toți livienii voștri. Abia aștep să ies din casă să-i dau telefon lu Nelson. Ăla îl injură pe fiul lui să mai facă și el bani. Poate dau un telefon și mă duc peste Nelson Mondialu la Cluj și peste Limbian, niște c....! Trepăduși!” a transmis Cătălin de la „Puterea Dragostei”.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ce spune Cătălin Botezatu despre dress code și ce anume se poartă vara aceasta. „Nu întotdeauna ai bani să-ți cumperi.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies