Liviu Dragnea are o nouă iubită? Cu cine a fost surprins politicianul la câteva luni după despărțirea de Irina Tănase

Liviu Dragnea are o nouă iubită? Cu cine a fost surprins
Liviu Dragnea are o nouă iubită? Cu cine a fost surprins

După despărțirea de Irina Tănase, Liviu Dragnea pare că iubește din nou! Politicianul a fost surpins alături de o tânără care face parte chiar din APP, partid ale cărui baze au fost puse de către el!

Fostul lider PSD și-a refăcut viața după despărțirea de Irina Tănase! Potrivit România TV, politicianul ar fi început o relație cu Oana Leonte, o tânără profesoară de franceză, originară din Buzău.

Citeste si: Irina Tănase l-a uitat pe Liviu Dragnea! Tânăra se iubește cu Roger El Akoury, supranumit „Regele medicamentelor”

Liviu Dragnea are o nouă iubită? Cu cine a fost surprins
Liviu Dragnea are o nouă iubită? Cu cine a fost surprins[Sursa foto: Facebook]

Liviu Dragnea și Oana Leonte formează un cuplu?

Potrivit sursei menționate anterior, Oana Leonte are 25 de ani, a absolvit Facultatea de Limbi Străine și face parte din Alianța Pentru Patrie, partidul înființat de Liviu Dragnea. Tânăra a fost, de asemenea, secretar general al APP Sectorul 1, pentru o perioadă de 6 luni, iar unele surse o plasează și la conducerea APP Buzău.

Cu toate că circulă zvonuri potrivit cărora cei doi ar forma un cuplu, nici Oana Leonte și nici Liviu Dragnea nu au confirmat povestea de dragoste până la acest moment.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Dragnea, reacție acidă după ce a citit conversația dintre Irina Tănase și amantul ei: „Nu am mare respect pentru oamenii care fac așa ceva”

Liviu Dragnea are o nouă iubită? Cu cine a fost surprins
Liviu Dragnea are o nouă iubită? Cu cine a fost surprins[Sursa foto: Facebook]

Irina Tănase se iubește cu Roger El Akoury

Roger El Akoury este de origine libaneză și a fost patronul unui lanț foarte cunoscut de medicamente de la noi din țară.

Conform playtech.ro, acesta ar fi fost desemnat și cetățean de onoare al Capitalei, în urmă cu doi ani.

În trecut, Roger El Akoury a intrat în atenția publicului datorită relației pe care a avut-o cu Anna Lesko.

Acum, afaceristul trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Irina Tănase, care s-a despărțit de fostul lider PSD, Liviu Dragnea, în urmă cu câteva luni.

Cei doi au format un cuplu 8 ani, iar separare a fost bruscă și foarte dureroasă, după cum a declarat tânăra la momentul respectiv.

„Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez.

La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri.

Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte.  Despărțirea dintre noi a fost bruscă. Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS care conținea conversațiile pe care le-ați publicat, și ulterior nu l-am mai putut contacta”, spunea Irina Tănase.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Emilia Mușală și Silviu Andrei s-au despărțit! Artista se iubește acum cu un afacerist spaniol: „Suntem pe aceeași lungime de undă”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies