Liviu Vârciu, tătic pentru a treia oară! Cine este femeia care-i va dărui un copil?

Liviu Vârciu, tătic pentru a treia oară! Cine este femeia care-i va dărui un copil?
Liviu Vârciu, tătic pentru a treia oară! Cine este femeia care-i va dărui un copil?

Liviu Vârciu este un bărbat fericit şi împlinit în ciuda vremurilor grele pe care le trăim! Simpaticul star tv va deveni, din nou, tătic!

Anda Călin este însărcinată pentru a doua oară, iar iubita lui Liviu Vârciu a ținut secret această bucurie din viața lui. Frumoasa partneră de viață a simpaticului prezentator TV a trecut deja de primul trimestru de sarcină.

Paparazzi Spynews au surprins-o, însă, la plimbare, în urmă cu câteva săptămâni, chiar înainte de izbucnirea Covid-19 în România.. Anda Călin are o sarcină avansată, pentru că burtica i se putea zări atunci chiar dacă purta un pulover mai larg.

Citeste si: Ce trebuie să știe femeile însărcinate despre coronavirus

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Liviu Vârciu, tătic pentru a treia oară! Vedeta tv este în al nouălea cer! Trebuie să dai dovadă de maturitate la un moment dat. Uşor, uşor ne asezăm cum trebuie. 

Liviu Vârciu are două fete, dar din relații diferite. Carmina este fiica cea mare a prezentatorului TV, iar Anastasia este fiica cea mică din relația cu Anda Călin. Acum, carismaticul solist va deveni tătic pentru a treia oară şi este în al nouălea cer.

Recent, protagonistul nostru a vorbit despre viaţa de părinte şi a povestit cum l-a schimbat acest statut.

Citeste si: Fata lui Liviu Vârciu, primele fotografii cu iubitul ei. Cum arată băiatul care i-a cucerit inima Carminei

„I-am dat banii lui Nea Mărin, tocmai de aia am o stabilitate financiară. Eram foarte stresat. Anastasia e foarte bine, a început grăđiniţa. Mai putem și noi să dormim. (…) Suntem foarte bine. Trebuie să dai dovadă de maturitate la un moment dat.

Uşor, uşor ne asezăm cum trebuie. Şi sperăm că ne va fi ca acum. (…) L-am întrebat pe Andrei, nu ştiu cum i-a ieşit lui Andrei, băiat, dar asta nu e problema mea. Cică trebuie să îţi laşi unghiile mari la picioare, să ai aderenţă la sol. Am să pun o mochetă să nu alunec, acum cum o vrea Dumnezeu. Dacă Dumnezeu are simţul umorului şi îmi dă tot o fată… Mai vreau să am copii, nu vrea să crească Anastasia singură.
Eu am avut un frate şi am avut o copilărie frumoasă cu frăţiorul meu. Ca o fi fată, că o fi băiat, aia e’, spunea Liviu Vîrciu în urmă cu ceva timp.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Lili Sandu a dezvăluit sexul bebelușului! Vedeta urmează să nască în curând

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Perle amuzante de la Bacalaureat 2024. Ce au scris elevii la Română, la subiectul III, la BAC 2024

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies