Lora se pregătește să devină mamă? Declarația lui Cove ridică semne de întrebare: „Toate colegele...”

Lora se pregătește să devină mamă? Declarația lui Cove ridică semne de întrebare „Toate colegele...”
Lora se pregătește să devină mamă? Declarația lui Cove ridică semne de întrebare: „Toate colegele...”

Lora a decis să renunțe la rolul de prezentatoare, iar mărturisirea lui Cove a dat start speculațiilor cu privire la o posibilă sarcină a cântăreței.

După ce a hotărât să renunțe pentru o perioadă la rolul de prezentatoare, Adela Popescu a fost înlocuită de Lora. După 5 luni însă, cântăreața a decis să se retragă, motivând că are nevoie de timp suplimentar pentru proiectele personale.

Astfel, Cove a rămas fără parteneră în emisiunea pe care o moderează.

Astăzi, simpaticul prezentator a făcut o mărturisire care le-a dat de gândit telespectatorilor.

Acesta a spus, mai în glumă, mai în serios, că toate colegele de platou l-au părăsit, fie pentru că au rămas însărcinate, fie pentru că au început noi afaceri. Astfel că, cei de acasă s-au întrebat din ce categorie face parte Lora.

„Nu ştiu cum se face că toate colegele mele şi-au făcut afaceri sau au rămas însărcinate. Sunt un fel de talisman al femeilor, sunt bun, sufletist, harnic.

Singurătatea nu e pentru mine! Vreau să îmi beau cafeaua cu cineva… Cu o parteneră care să nu mai plece atât de repede. Sau poate cu un partener. Am stat, m-am gandit şi am găsit cea mai tare gasca”, a declarat Cove, în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

Lora se pregătește să devină mamă? Declarația lui Cove ridică semne de întrebare „Toate colegele...”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Viviana Sposub a pierdut o persoană dragă! Vedeta este în doliu!

Viviana Sposub, din nou la Vorbește lumea! Cum a fost primită în echipă?

Cove nu a primit o singură parteneră de platou, i s-a alăturat o gașcă întreagă. Theo Rose, Sore, Viviana Sposub, Veverița și Coțofană sunt noile personaje pe care le veți putea urmări în cadrul emisiunii.

Viviana Sposub a fost extrem de încântată să revină în echipă după pauza care a intervenit odată cu plecarea în Fermă.

Lora se pregătește să devină mamă? Declarația lui Cove ridică semne de întrebare „Toate colegele...”

Citeste si: Lora renunță la rolul de prezentatoare! Care sunt motivele? „Nu e floare la ureche să ne luăm rămas-bun…”

„După 1 an, mă întorc în familia Vorbește Lumea cu forțe proaspete, cu energie mega bună și idei pe care abia aștept să le împărtășesc cu publicul.

Plecarea în Fermă a schimbat puțin direcția vieții mele, așa că pauza de la televiziune a fost binemeritată și mult dorită.

Acum e, însă, momentul oportun să revin în acest proiect, iar faptul că formatul este diferit e o mare provocare pentru mine și întreaga echipă. Îmi place foarte mult conceptul de “Gașca Verii” și mi se pare că vibe-ul fresh pe care îl vom aduce pe micile ecrane îi va bucura pe oameni.

Hai să scriem un nou capitol de Vorbește Lumea!”, a declarat Viviana Sposub.

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies