Viviana Sposub a pierdut o persoană dragă! Vedeta este în doliu!

viviana sposub doliu
Viviana Sposub este în doliu

Frumoasa Viviana Sposub este o apariție exuberantă, care are mereu cu zâmbetul pe buze. Fericirea sa debordantă a fost, de data aceasta, anulată de un eveniment marcant: pierderea unei pesoane pe care tânăra o iubea enorm.

După ce a aflat că este infectată cu noul coronavirus, se pare că Viviana Sposub a mai primit o veste care a tulburat-o în adevăratul sens al cuvântului. Un prieten drag a trecut la cele veșnice. Vestea a afectat-o pe Viviana mai mult decât credea.

Viviana Sposub, în doliu

Pentru Viviana Sposub se pare că momentele triste continuă să apară. Deși are o relație cu George Burcea, pe care îl iubește din toată inima, frumoasa vedetă trece prin clipe grele.

viviana sposub veste trista
Viviana Sposub este îndurerată[Sursa foto: Instagram Viviana Sposub]

Un bun prieten de-al Vivianei a murit mult prea devreme. Se pare că cei doi au participat la câteva reprezentații și spectacole împreună și au construit în timp o frumoasă prietenie. 

Citeste si: Livian de la „Puterea Dragostei” și-a spus adevărata părere despre Cristina Mihaela! Cum a vorbit câștigătorul emisiunii despre prezentatoarea show-ului?

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Vestea a afectat-o atât de mult pe iubita lui George Burcea, încât aceasta a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant. De asemenea, poze împreună cu prietenul ei au circulat în social media. 

„Fără cuvinte… Să te odihnești în pace, om drag!”, a scris Viviana, deși cu greu și-a găsit puterea să fie prezentă pe rețelele sociale.

Citeste si: Simina Loica de la "Puterea Dragostei", despre bebeluș: "Asta e cel mai dureros..."

Cu toate acestea, Viviana a ținut cont de cei care o urmăresc și a dorit să-și împărtășească tristețea cu fanii ei. Comentariile de regret nu au întârziat să apară, astfel că mesajul vedetei a reușit să trezească compasiune în rândul internauților.

viviana sposub prieten doliu
Viviana Sposub a pierdut o persoana draga[Sursa foto: Instagram Viviana Sposub]

Viviana Sposub a menționat că nu-și va uita niciodată prietenul, indiferent cât timp va trece. De asemenea, prietenii și familia acestuia vor avea mereu un cuvânt bun de spus despre cel care nu mai este.

„Te vom purta mereu în amintire și în suflet!”, a mai spus vedeta.

Viviana Sposub are mii de fanii pe rețelele de socializare care o urmăresc și o apreciază la fiecare pas. Dovadă stau și comentariile pe care le-a primit la postarea mai puțin pozitivă pe care a ținut să o facă.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

George Burcea, primele declarații despre consumul de substanțe interzise! De ce a sunat Andreea Bălan la Poliție

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies