Viviana Sposub are coronavirus: „Vom sta izolați la domiciliu”

Viviana Sposub are coronavirus
Viviana Sposub are coronavirus, primele declaratii

Tânăra prezentatoare a anunțat că s-a infectat și ea cu noul coronavirus, după ce vineri s-a aflat că și George Burcea a fost depistat pozitiv.

La scurt timp după ce George Burcea a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, o altă vedetă a primit diagnosticul cumplit.

Viviana Sposub, iubita lui George Burcea, a primit rezultatele testului. În cadrul unui interviu, Viviana a lăsat de înțeles că ea și George vor sta izolați la același domiciliu, semn că relația dintre ei este mai puternică decât ar fi crezut cineva.

„Ieri, după ce George a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, am decis să mă programez la testare. Tocmai ce am primit rezultatul și mi-a fost confirmat faptul că am și eu virusul. Momentan ne simțim bine amândoi, iar pentru următoarea perioadă vom sta izolați la domiciliu. Vă ținem la curent cu starea noastră, dar sunt sigură că vom trece cu bine peste acest moment”, a declarat Viviana Sposub pentru protv.ro.

Citeste si: George Burcea a fost confirmat cu Covid-19! În ce stare este actorul

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

La fel ca și iubitul său, Viviana i-a anunțat deja pe toți cei cu care a intrat în contact, pentru ca toată lumea să ia măsurile necesare. Ca și George, starea ei de sănătate este una foarte bună, iar singurele simptome au fost în urmă cu doar câteva zile când a prezentat mici semne de răceală.

Viviana si George Burcea
Viviana si George Burcea au avut coronavirus[Sursa foto: Facebook]

Viviana Sposub, despre prima întâlnire cu Andreea Bălan

Zilele trecute, Viviana Sposub a povestit cum a fost prima întâlnire cu Andreea Bălan, pe vremea când era numai un copil, iar artista susținea un concert în orașul natal.

Citeste si: George Burcea și Viviana Sposub se pregătesc de nuntă? Ce spune fostul soț al Andreei Bălan

„Mie nu îmi vine să cred că sunt cu tine aici. Aveam poster cu voi, iubeam trupa Andre de mică. Ba chiar am fost şi la concert când aţi venit la Botoşani, la noi în Moldova",  i-a spus vedeta Andreei Antonescu în cadrul emisiunii   în care este concurentă.

Anda Adam a auzit discuţia şi a reacţionat: „Şi te gândeai că o să fii cu fostul soţ al Andreei Bălan?"

Viviana a mai dezvăluit că a stat foarte aproape de scenă, la concertul pe care trupa Andre l-a susţinut la Botoşani acum ani de zile. Ridica mâinile pentru a le atinge pe cântăreţele sale preferate, însă Andreea Antonescu a ignorat-o. Cea care a băgat-o în seamă, cea care a luat-o de mână a fost chiar Andreea Bălan: "Eu eram cu mâinile pe sus, dar tu m-ai ignorat. Andreea Bălan m-a băgat în seamă atunci.",

a explicat ea.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Anna Lesko, surprinsă goală alături de Bogdan Mocanu: „Urmează orgasm”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies