George Burcea a fost confirmat cu Covid-19! În ce stare este actorul

George Burcea
George Burcea are coornavirus

Fostul soț al Andreei Bălan și-a făcut două teste și a fost confirmat cu noul coronavirus. Cum se simte iubitul Vivianei Sposub.

Vești neplăcute din showbiz. Actorul George Burcea s-ar fi infectat cu noul coronavirus, după ce ar fi manifestat anumite simptome ușoare, în urmă cu doar câteva zile.

Concurentul de la „Ferma” a decis să efectueze două teste. Din nefericire, ambele teste au dat rezultatul pozitiv, așa că fostul soț al Andreei Bălan a fost confirmat cu noul coronavirus, informează spynews.ro.

Citeste si: Cine este câștigătorul Ferma 2020. Surpriză de proporții pentru fani

Actorul a decis să se izoleze și să îi anunțe pe toți cei cu care a intrat în contact despre diagnosticul primit, pentru a lua măsurile necesare, potrivit spynews.ro.

Starea de sănătate a actorului este una bună și stabilă, însă George Burcea manifestă dureri de cap.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

George Burcea
George Burcea are coronavirus[Sursa foto: Instagram]

Andreea Bălan, despre rolul de mamă singură: „Nu îmi este ușor”

Anunțul despre coronavirus vine la scurt timp după ce Andreea Bălan a anunțat că încă soțul său le neglijează pe micuțele Clara și Ella și că acesta vine doar o singură dată pe săptămână în vizită.

Citeste si: După multe controverse, George Burcea a spus adevărul despre despărțirea de Andreea Bălan!

„Nu îmi este ușor, este greu să fiu mamă singură și eu să fiu cea care are grijă de ele, de casă, de tot… dar pot! Programul meu se închide la cinci jumate. Tot ceea ce trebuie să rezolv, trebuie să fac în timpul zilei pentru că apoi o iau pe Ella de la grădiniță. Din momentul acela sunt a lor: mergem în parc, la mall, mare, munte, parc.

O dată pe săptămână cu tati și în rest cu mine! 99% din timp ele sunt cu mine. Mi-aș dori să fie mai des, mi-as dori să fie mai mult, dar atât se dorește”, a declarat Andreea Bălan în cadrul unei emisiuni TV.

George Burcea și Viviana Sposub s-au cunoscut la Ferma

George Burcea a cunoscut-o în cadrul emisiunii Ferma pe Viviana Sposub și a ajuns să se îndrăgostească de ea.

Deși amândoi au recunoscut că nu și-au dorit să formeze o relație în fața camerelor, sentimentele dintre ei s-au dovedit a fi mult prea puternice.

După terminarea filmărilor, George Burcea și asistenta TV au fost nedespărțiți, iar zilele trecute au făcut împreună o ședință foto, alături de mai mulți actori.

Sursa: spynews.ro.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Viviana Sposub s-a întâlnit cu Andreea Bălan: „Ea m-a luat de mână..”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies