Loredana, criticată după ce a pozat provocator în Postul Paştelui: "Doamne păzește"

Loredana
Loredana este una dintre cele mai sexy vedete din România

Apariţiile şi imaginile postate de Loredana Groza continuă să fie un subiect fierbinte în mediul online.

Loredana Groza este una dintre cele mai iubite, dar şi controversate artiste din România. Deseori comparată cu Madona, vedeta a reuşit mereu să se reinventeze şi să dea tonul în muzica din România.

Nimeni nu contestă că solista este o adevărată divă, cu o voce inconfundabilă şi o energie greu de egalat pe scenă, dar urmăritorii vedetei o critică, totuşi, pentru apariţiile considerate excesiv de provocatoare.

Ei bine, parcă în ciuda cârcotaşilor şi celor care clevetesc pe tema aspectului ei fizic, artista postează cu o frecvenţă ridicată poze sexy.

Citeste si: Cine este Loredana Groza. "Copilul păstrează acest complex de inferioritate, o spun din propria experiență”

Citeste si: Ce operații estetice are LOREDANA GROZA. „Eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare!”

Loredana, criticată că pozează sexy în Postul Paştelui

La vârsta ei, cine nu și-ar dori sa aibă, faima, renume și un așa corp sculptat? Haideți să fim serioși, femeia arata bine, chiar daca uneori cam exagerează cu despuiatu l! (…) Este frumos, normal, la câte operații are, dar trebui să se uite și în buletin. (…) Doamne păzește și maica precista, e sfântul post! (…), au fost câteva dintre comentariile apărute în dreptul postării de pe Facebook a Loredanei Groza.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Loredana Groza
Loredana Groza este o adevărată divă[Sursa foto: Instagram]

Îndrăgita cântăreaţă a primit, însă, şi comentarii pozitive." Eşti mult mai frumoasă acum decât erai în urmă cu 30 de ani şi chiar ai ce să arăţi. Nu te mai lua după toate invidioasele care şi-ar da ani buni din viaţă să arate ca tine.

Femeie, eşti top!", i-a scris o admiratoare Loredanei.

"Frumoasa noastră Loredana e cunoscută în toată lumea pentru frumusețea ei, inteligență și muzică ei! Felicitări și mult succes în continuare! (…) Păcat că ai trecut de 50 de ani ”, a scris o altă doamnă.

Citeste si: Loredana Groza, primul gest public după zvonurile legate de divorț și de relația cu Nick Casciaro: „Viața mea întreagă se destramă”

Loredana susţine că nu a apelat la nicio intervenţie estetică

Despre artistă s-a spus, de-a lungul timpului, că şi-ar fi făcut numeroase operaţii estetice. Aceasta a infirmat, însă, cu fermitate, toate zvonurile.

Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am lifting-uri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să

faci lucruri radicale ”, a povestit recent Loredana Groza, la Antena Stars.

 

 

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies