Lovitură dură pentru Bianca de la Puterea Dragostei! Livian este îndrăgostit de Ella?!

lovitura-pentru-bianca-puterea-dragostei
lovitura-pentru-bianca-puterea-dragostei

Lovitură dură pentru Bianca de la Puterea Dragostei! Din ce în ce mai multe persoane zvonesc că Livian ar fi îndrăgostit de Ella, însă bărbatul nu a confirmat nimic.

Lovitură dură pentru Bianca de la Puterea Dragostei! Chiar dacă Livian și Bianca au format unul dintre cele mai apreciate și votate cupluri de la cea mai iubită emisiune din România, se pare că revenirea din Turcia a fost prilej de despărțire pentru cei doi foști îndrăgostiți.

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, surpriză totală! Cine a venit la ziua ei de naștere

lovitura-pentru-bianca-puterea-dragostei
lovitura-pentru-bianca-puterea-dragostei

De când s-a întors în România, Livian s-a depărtat din ce în ce mai mult de Bianca, dar pare mult mai apropiat de nimeni alta decât... Ella! Mereu a avut numai cuvinte de laudă despre focoasa brunetă și, mai mult decât atât, apropiați de-ai fiului lui Nelson Mondialu au dezvăluit că Livian a discutat cu familia sa despre Ella și le-a dezvăluit o informație bombă!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare! S-a aflat abia acum! Bianca de la Puterea dragostei și Rafaelo, apropieri interzise la casting în sezonul 1! Livian va lua foc

lovitura-pentru-bianca-puterea-dragostei
lovitura-pentru-bianca-puterea-dragostei

Lovitură dură pentru Bianca de la Puterea Dragostei! Livian a avut o aventură în Istanbul cu Ella

Se pare că discuțiile pe care Livian le-a avut cu apropiații săi despre Ella au scos la iveală și la câteva detalii incendiare despre presupusa relație dintre cei doi.

„Le-a spus părinților despre Ella și chiar a menționat că ar vrea să le și facă, la momentul potrivit, cunoștință cu ea, fiindcă este o fată faină, cu un caracter frumos, o adevărată prietenă pentru el în casa din Istanbul,” au dezvăluit surse din apropierea familiei lui Livian, potrivit wowbiz.ro.

lovitura-pentru-bianca-puterea-dragostei
lovitura-pentru-bianca-puterea-dragostei

De asemenea, cu doar câteva luni în urmă se zvonea că Livian și Ella au o idilă, Denis Petcu fiind cel care a făcut anunțul șocant.

Totuși, Livian a explicat, la momentul respectiv, că a avut parte de o educație foarte frumoasă din familie și că nu ar duce niciodată o femeie la hotel, mai ales pe Ella, pe care o admiră.

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, surpriză de proporții pentru Bianca, la împlinirea unui an de relație: „Un an cât zece...”



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

La ce o supunea Cristian Georgescu pe Anca Țurcașiu: „Nu era niciun secret...”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies