Lovitură ”sub centură” pentru Colpan

Lovitură ”sub centură” pentru Colpan
Lovitură ”sub centură” pentru Colpan

În această seară, de la ora 20:00, fanii serialului “Tablou de familie” vor fi părtașii unor evenimente dramatice, ce se vor derula în sânul familiei Cevher, odată cu difuzarea unui nou episod, la Kanal D.

De când a aflat că este grav bolnav, Azra continuă să empatizeze cu situația dramatică în care se află Sergen, cu toate că Yildirim știe că soțul acesteia minte în legătură cu problemele de sănătate pe care spune că le are. Yildirim încearcă să o convingă pe Azra că soțul său apelează la tot felul de tertipuri numai ca să rămână căsătoriți, însă va fi dezamăgit de reacția femeii iubite.

Pe de altă parte, Azra va avea o reacție neașteptată în față lui Sergen, chiar în ziua procesului de divorț, iar de aici se vor derula o serie de drame în familia avocatei.

Citește și: Hemoglobina – ce este, functii, afectiuni asociate, tratament- catena.ro

Nazan, fosta soție a lui Faruk, și cea din cauza căreia Colpan și fiicele sale au avut de suferit teribil, în trecut, va da o nouă și dureroasă lovitură familiei Cevher, atunci când vinde acțiunile fiicei

sale Defne, lăsate moștenire de Faruk, unui avocat care îi urăște de moarte pe Erman și Colpan.

Cine este noul asociat al celebrei firme de avocatură Arsen&Cevher, care anunță a le face viață un calvar acestora și, ce șoc va avea Azra, din partea lui Sergen, chiar în ziua procesului de divorț, puteți afla în această seară, în noul episod din serialul “Tablou de familie”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ginul tonic: top 5 moduri de preparare și cum trebuie servit corect

Ce rechizite trebuie să cumperi urgent pentru școală

Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp

Cine este, de fapt, bărbatul misterios din viața Andreei Bostănică care o răsfață cu cadouri scumpe

Semnul divin primit de Emily Burghelea, înainte de accident: „Mami, de ce spui asta?”

Karmen Simionescu, primele declarații despre divorțul de Bogdan Căplescu! Care este motivul pentru care fiica cea mare a lui Adrian Minune și soțul ei s-au despărțit

Ce pensie are Silviu Prigoană, la 60 de ani. Decizia pe care a primit-o după recalculare


Cookies