“Luați toate medicamentele pe care vi le recomandă doctorul!” Vlăduța Lupău, problemele cu care se confruntă după sarcină, pe lângă căderea părului

“Luați toate medicamentele pe care vi le recomandă doctorul!” Vlăduța Lupău, problemele cu care se confruntă după sarcină, pe lângă căderea părului
“Luați toate medicamentele pe care vi le recomandă doctorul!” Vlăduța Lupău, problemele cu care se confruntă după sarcină, pe lângă căderea părului

Vlăduța Lupău a revenit pe platformele de socializare cu un sfat pentru femeile gravide, după ce a mărturisit că ea s-a luptat cu probleme de sănătate de când a născut, mai ales în privința căderii părului. Sarcina nu a fost nici ea ușoară pentru artistă, însă perioada care a venit, după ce l-a adus pe lume pe Iair, a fost de-a dreptul cruntă.

În data de 6 august, Vlăduța Lupău a dat naștere pentru prima oară, și a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. În urmă cu puțin timp, artista a discutat despre una dintre problemele cu care se luptă de când a născut, mai exact, căderea părului până în stadiul în care artista de muzică populară a rămas aproape cheală, așa cum a declarat chiar ea.

Problemele Vlăduței Lupău după sarcină, pe lângă căderea părului

Vlăduța Lupău se luptă cu căderea podoabei capilare. Artista a mai discutat în mod public despre această afecțiune. Deși a fost mereu complimentată pentru părul ei, aceasta a menționat că este pe punctul de a se tunde, deoarece niciun tratament folosit nu a oferit rezultate. Vlăduța regretă în prezent faptul că nu a respectat indicațiile medicului de a lua vitaminele prescrise, și a făcut apel către toate femeile care au dat naștere, să respecte recomandările medicilor specialiști.

Cântăreața are dureri de oase, articulații, dar se confruntă și cu căderea părului din această cauză.

Citește și: “Îmi e frică să mă mai pieptăn.” Vlăduța Lupău a dezvăluit că se luptă cu căderea părului. Ce declarații a făcut artista fanilor săi

Vlăduța Lupău, problemele cu care se confruntă după sarcină, pe lângă căderea părului[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Vlăduța Lupău, în lacrimi. Ce gest a făcut Adi Rus pentru artistă

„Cele care sunteți însărcinate sau ați născut, neapărat să luați vitaminele pe care vi le recomandă ginecologul după sarcină. Eu am făcut greșeala și nu le-am luat. Cred că de acolo mă dor și oasele și articulațiile, îmi cade și părul. Nu le-am luat, că m-am văzut cu sacii în car și nu le-am luat.

Sincer, dacă aș da timpul înapoi aș lua cred că pachetul dublu, numai să scap de chestiile astea. Dar, vă rog, cele care vreți să mă ascultați, ascultați-o pe sora voastră și nu faceți greșeala asta. Luați toate medicamentele pe care vi le recomandă doctorul, după ce nașteți!”, a fost mesajul transmis de Vlăduța pe contul ei de Instagram.

Vlăduța Lupău a pierdut două sarcini în trecut

Invitată în cadrul unui cunoscut podcast, Vlăduța Lupău a făcut declarații și despre încercările dificile prin care a fost nevoită să treacă până să ajungă să devină mamă.

„Ne-am dorit foarte mult acest copil, mai ales pentru că am străbătut mici obstacole. Nu am spus niciodată, dar am avut încă două sarcini care s-au pierdut. Îți dai seama că în urma acestor două sarcini pierdute ne-am dorit și mai mult.

Eram și mai dornici să se întâmple și să fie minunea asta, să existe. Am trecut prin două experiențe neplăcute și te întrebi dacă se întâmplă ceva, cum spun doctorii că primele 3 luni sunt critice. Nu m-am bucurat absolut deloc până nu am trecut pragul de trei luni, până nu mi-am făcut toate analizele din lume, primite și confirmate că totul este în regulă. E o traumă la nivelul oricărei femei, chiar dacă mai are acasă 10 copii, chiar dacă nu mai are niciunul sau unul, indiferent.
Mi se pare că este o traumă pentru că te întrebi de ce ție. Nu am fugit, am zis că nu a fost să fie”
, a declarat artista acum câteva luni, când era încă însărcinată.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: Vlăduța Lupău a izbucnit în lacrimi. Soțul său i-a trimis fotografii emoționante cu micuțul Iair

Vlăduța Lupău, problemele cu care se confruntă după sarcină, pe lângă căderea părului[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Ne-am făcut treaba.” Adi Rus, mesaj pentru soția și fiul său, după cinci ani de relație



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Vlăduța Lupău, în lacrimi. Ce gest a făcut Adi Rus pentru artistă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies