Vlăduța Lupău a izbucnit în lacrimi. Soțul său i-a trimis fotografii emoționante cu micuțul Iair

Vlăduța Lupău a izbucnit în lacrimi. Soțul său i-a trimis fotografii emoționante cu micuțul Iair
Vlăduța Lupău a izbucnit în lacrimi. Soțul său i-a trimis fotografii emoționante cu micuțul Iair

Vladuța Lupau este una dintre cele mai apreciate artiste din momentul actual și se consideră o femeie împlinită și fericită pe toate planurile. În această perioadă, ea se află în America pentru a susține mai multe concerte, dar se gândește constant la soțul și fiul ei.

Artista are foarte mult succes pe plan muzical și este mereu în trending pe YouTube. În momentul actual ea este plecată într-un turneu, împreună cu mai mulți artiști, iar micuțul Iair este în România, alături de tatăl lui, Adi Rus.

Citește și: „Am ajuns la clinică.” Vlăduța Lupău, declaratii surprinzătoare împărtășite fanilor săi

Vlăduța Lupău a izbucnit în lacrimi

Vlăduța Lupău se gândește tot timpul la micul Iair, deoarece îi este foarte greu să stea departe de el. Soțul ei i-a trimis fotografii emoționante cu micuțul, iar dorul de casă este din ce în ce mai mare pentru artistă.

Adi Rus este un tată foarte grijuliu și are foarte multă grijă de micuțul Iair. El i-a trimis Vlăduței Lupău mai multe fotografii cu fiul lor în timp ce o privea pe artista cântând la televizor.

 În momentul în care a văzut aceste imagini, Vlăduța Lupău a lăcrimat și a împărtășit momentul și cu cei care o urmăresc pe rețelele de socializare. Artista își dorește foarte mult să ajungă acasă și să poată fi alături de fiul său.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: „O s-o cheme Iaira dacă este fetiță.” Vlăduță Lupău, despre un al doilea copil. Ce părere are artista

Vladuța Lupău a izbucnit în lacrimi
Vladuța Lupău a izbucnit în lacrimi[Sursa foto: Instagram]

Ce gest a făcut Vlăduța Lupău din Miami pentru fiul său

De când a apărut pe lume micuțul Iair, viața Vlăduței Lupău s-a schimbat din toate punctele de vedere. Artista este înnebunită după micuțul Iair, iar spectacolele pe care le susține în SUA au fost o provocare destul de mare.

Vedeta și-a arătat dragostea pentru cel mic, chiar în Miami.

Ea a scris numele micuțului Iair pe nisip, iar acest lucru înseamnă că îi stă gândul tot timpul la el și la momentul în care se va întoarce acasă și va fi alături de el.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Vlăduța Lupău, împreună cu mai mulți artiști români, au plecat în urmă cu o săptămână în America, acolo unde vor susține mai multe concerte pentru românii stabiliți peste Ocean. Cu toate acestea, pentru artistă este foarte greu să fie departe de cel mic și așteaptă cu nerăbdare să îl strângă din nou în brațe.

Vladuța Lupău a izbucnit în lacrimi
Vladuța Lupău a izbucnit în lacrimi[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Vlăduța Lupău, reacție vulcanică în urma unui comentariu legat de numele copilului ei. “Ce nu poți tu de grija lui…”

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

“Am plecat departe!” Vlăduța Lupău și-a luat în brațe băiețelul pentru ultima oară, înainte de a pleca de acasă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies