„Lucrurile sunt clare. Da, exista o chimie. Ne potriveam foarte bine, ne completam, ne susțineam.” Virgil Ianțu a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Andreea Raicu

„Lucrurile sunt clare. Da, exista o chimie. Ne potriveam foarte bine, ne completam, ne susțineam.” Virgil Ianțu a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Andreea Raicu
„Lucrurile sunt clare. Da, exista o chimie. Ne potriveam foarte bine, ne completam, ne susțineam.” Virgil Ianțu a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Andreea Raicu

De-a lungul timpului, mulți s-au întrebat ce fel de relație a avut prezentatorul Virgil Ianțu cu celebrele Andreea Raicu și Iulia Vântur.

Speculațiile au apărut în special datorită faptului că Virgil și Andreea au prezentat împreună reality show-ul „Big Brother" la începutul anilor 2000, iar chimia dintre ei pe platoul de filmare a stârnit întrebări despre o posibilă relație amoroasă, nu doar o simplă prietenie.

Citește și: „M-a învățat dragostea necondiționată.” Andreea Raicu are inima ruptă. Vedeta a pierdut o ființă pe care o iubea foarte mult

Virgil Ianțu a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Andreea Raicu

Așadar, într-un interviu acordat emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, prezentatorul a dezvăluit câteva detalii despre aceste relații.

Virgil Ianțu, care de aproape 20 de ani trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Roxana și au împreună o fată, a atras atenția prin asocierea numelui său cu Andreea Raicu și Iulia Vântur în trecut.

Cei doi erau colegi și s-a vorbit despre posibile povesti de iubire cu ambele vedete.

În cadrul interviului, prezentatorul a vorbit deschis și sincer despre aceste relații. Chiar dacă chimia dintre el și Andreea Raicu în timpul prezentării show-ului „Big Brother" a fost evidentă, Virgil a explicat că relația lor a fost mereu una de prietenie și colaborare profesională.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Sunt cuminte și discret cu viața mea intimă, în special cea legată de familie. Arăt doar cât trebuie să arăt și îmi face plăcere să ofer publicului, pentru că știu că are nevoie mai mult decât ceea ce se vede la televizor. E firesc, iar legat de acele episoade apărute în presă, au fost amuzante, pentru că la primul episod, de exemplu, eu am avut o perioadă în care mă împrietenisem cu cei din Mondenii, filmasem un sezon împreună și puteam foarte bine să fiu cuplat și cu Bendeac.

Cu Iulia Vântur cred că din acea seară ne-am mai văzut de două ori, și atunci fusese o gală, din ce îmi amintesc. În ceea ce o privește pe Andreea Raicu, lucrurile sunt clare și cam asta e. Sunt cuminte.”, a declarat prezentatorul în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Ce relație a fost, de fapt, între Virgil Ianțu și Andreea Raicu

Virgil Iancu consideră că este o bucurie să fii alături de Andreea Raicu pe scena, iar de fiecare dată când cei doi apăreau împreună toată lumea spunea că trebuie să facă emisiuni împreună. Între ei era o chimie pe scenă și se completau unul pe altul.

„Este o bucurie să prezinți, să fii alături de ea pe scenă. Ea are încredere în mine, de fiecare dată când apărem împreună, toată lumea zicea că trebuie să facem emisiuni împreună.

Da, exista o chimie, eram un cuplu pe scenă, care dădea foarte bine, ne potriveam foarte bine, ne completam, ne susțineam și cred că atunci când un bărbat și o femeie apar pe scenă în calitate de prezentatori, cred că trebuie să transpară strălucirea amândurora și să existe un respect, dar și generozitate din partea partenerului. Oamenii au nevoie să vadă ironia față de partener. Se folosește asta destul de des.
O prezentare alături de Andreea Raicu era strălucitoare și pe mine mă onora. Ne pregăteam împreună, iar astăzi ne vedem și ne susținem în tot ceea ce facem. Andreea Raicu este un partener și un prieten pe care te poți baza oricând”,
a mai dezvăluit Virgil Ianțu în cadrul emisiunii prezentate de Denise Rifai.

Citește și: Sebastian, reacție explozivă la adresa Robertei: "Ești frustrată!" De la ce a pornit scandalul dintre cei doi concurenți din Casa iubirii? Patrick sare în apărarea tinerei- kanald.ro

Citește și: Blestemul abătut asupra unei familii, care și-a pierdut cel de-al doilea fiu înecat, tot la vârsta de 17 ani, la 7 ani distanță de prima tragedie!- stirilekanald.ro

Citește și: “Cel mai important pentru un băiat, bărbat, e să știi s-o încasezi!” Tudor Chirilă a fost bătut de fratele său

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

De ce nu e bine să stai cu socrii. Care este secretul pentru a face față unor socrii dificili

FOTO DE INFARCT! Uite-o pe Anna Lesko în cea mai SEXY rochie pe care a găsit-o. A arătat TOT, iar fanii au fost în extaz!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Vlăduța Lupău este în culmea fericirii! Artista, primele declarații după ce a născut al doilea copil: "Ai venit să ne umpli casa și inima cu iubire"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Provocarea lui Dan Negru pentru cei din fața micilor ecrane: “Reușiți să-i învingeți?”

Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR


Cookies