„M-a învățat dragostea necondiționată.” Andreea Raicu are inima ruptă. Vedeta a pierdut o ființă pe care o iubea foarte mult

„M-a învățat dragostea necondiționată.” Andreea Raicu are inima ruptă. Vedeta a pierdut o ființă pe care o iubea foarte mult
„M-a învățat dragostea necondiționată.” Andreea Raicu are inima ruptă. Vedeta a pierdut o ființă pe care o iubea foarte mult

Andreea Raicu este profund îndurerată. Vedeta a pierdut pe una dintre persoanele cele mai apropiate și dragi inimii ei, de la care a învățat ce înseamnă să iubești fără rezerve.

Andreea Raicu trece prin momente grele. Aceasta a suferit o mare pierdere în viața sa la începutul săptămânii și este devastată. Ființa dragă pe care a pierdut-o i-a adus multă fericire și a învățat-o lecții valoroase.

Citește și: „Cred că aș îmbrăca-o mult mai simplu.” Andreea Raicu a criticat stilul vestimentar al Andreei Marin

Momente grele pentru Andreea Raicu

Andreea Raicu a suferit pierderea unui prieten de nădejde. Timp de 14 ani, acesta a fost alături de ea, îi oferea alinare în momentele dificile și îi împărtășea bucuriile cele mai mari. Acum, Andreea Raicu este șocată de vestea că acesta a murit.

Andreea Raicu le-a spus urmăritorilor săi că Efi, animalul său de companie, a murit în urma unor probleme de sănătate cu care se confrunta de mult timp, înaintând în vârstă.

Vedeta a subliniat faptul că Efi nu era doar un simplu câine.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Când o bucată din sufletul tău e sfâșiată…. Și simți o durere care crezi că te va sufoca… puțin spațiu face doar recunoștință pentru că am avut lângă mine timp de 14 ani un suflet atât de curat, atât de bun care mi-a alinat durerile sufletului, care mi-a simțit fiecare emoție și fiecare lacrimă, care mi-a adus atâta bucurie în casă și în viață  cum nu

credeam că poate aduce un câine. Pentru că Efi nu era «un câine». Efi era un membru al familiei. Mi-a dat și m-a învățat dragostea necondiționată in fiecare moment și m-a făcut să descopăr atât de multe despre mine. E una dintre cele mai dureroase despărțiri din viața mea…și știu că nu va trece de tot niciodată…”, a scris Andreea Raicu pe rețelele de socializare.

 Andreea Raicu are inima ruptă
Andreea Raicu are inima ruptă[Sursa foto: Facebook]

Efi a mai fost la un pas de moarte

Andreea Raicu a postat mai multe fotografii cu Efi pe conturile sale de socializare, demonstrând că patrupedul era un adevărat prieten pentru ea. În urmă cu trei ani, vedeta a trecut printr-o perioadă dificilă când a avut probleme de sănătate, dar a reușit să învingă boala.

Andreea Raicu primește compasiune din partea fanilor ei, care își exprimă empatia față de durerea pe care o resimte în urma pierderii lui Efi.

Paula Seling, o altă artistă, îi oferă sprijin, menționând că a trecut și ea prin momente similare, iar acum s-a obișnuit cu durerea.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Of…îmi pare tare rău, știu ce simți … Sunt alături de tine, să reușești să te obișnuiești cu durerea, atunci doar pare un strop mai ușoară, dar nu trece niciodată …”, a comentat Paula Seling la postarea Andreei Raicu.

 Andreea Raicu are inima ruptă
Andreea Raicu are inima ruptă[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Mă simt cu totul echilibrată.” Motivul pentru care Andreea Raicu nu s-a căsătorit. Vedeta a vorbit despre ceea ce contează în viața ei



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

„Cred că aș îmbrăca-o mult mai simplu.” Andreea Raicu a criticat stilul vestimentar al Andreei Marin

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies