Lui Teo Trandafir nu îi place să iasă în evidență! Care este cea mai mare extravaganță pe care a făcut-o vedeta: „Îmi era o rușine de vecini că m-am gândit că blochez parcările.”

Lui Teo Trandafir nu îi place să iasă în evidență! Care este cea mai mare extravaganță pe care a făcut-o vedeta: „Îmi era o rușine de vecini că m-am gândit că blochez parcările.”
Lui Teo Trandafir nu îi place să iasă în evidență! Care este cea mai mare extravaganță pe care a făcut-o vedeta: „Îmi era o rușine de vecini că m-am gândit că blochez parcările.”

Vedeta Kanal D a povestit o întâmplare din cadrul unei aniversări.

Teo Trandafir este una dintre cele mai cunoscute și iubite vedete de televiziune de la noi din țară, care de-a lungul timpului a reușit să câștige simpatia publicului prin felul său de a fi. Simplă, modestă și foarte asumată, vedetei nu i-a plăcut niciodată să iasă în evidență mai mult decât este cazul. Acest lucru l-a demonstrat și în cadrul podcastului „Invitați Charismatici”, acolo unde a vorbit despre cum este ea în viața de zi cu zi.

Citește și: Ce gest a făcut Mihaela Rădulescu pentru Teo Trandafir? „Avea o fustă scurtă, niște brațe superbe. S-a dat cu ulei, s-a îmbrăcat în piele.”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Teo Trandafir, dezvăluiri neașteptate despre Andreea Marin! Ce sfat i-a dat vedeta după divorț: „Am așteptat momentul ăla câteva luni și într-o bună zi m-am trezit, soare afară.”

Care este cea mai mare extravaganță pe care a făcut-o Teo Trandafir?

Vedeta susține că în viața de zi cu zi este o femeie simplă, căreia îi place să stea la locul său și să nu îi deranjeze pe cei din jur. Astfel, odată a fost pusă în fața unei situații neașteptate, atunci când a primit o surpriză cu ocazia zilei sale de naștere.

Chiar și în acele momente, Teo Trandafir s-a simțit rușinată să nu îi deranjeze pe cei din jur.

Financiar m-am dus. Moral niciodată. Eu am știut întotdeauna că sunt o fată cuminte, simplă, la locul meu. Eu intru la mine acasă, închid ușa, nu supăr pe nimeni, nu deranjez pe nimeni. Odată am făcut o chestie specială. Când m-am întors vie de la Viena, au venit pe o platformă, în fața casei mele, de față cu toți vecinii, a venit trupa Hara pe o platformă să cânte melodia mea preferată de la ei.

Când am auzit vioara, lumea era adunată la mine în curte că era ziua mea. Îmi era o rușine de vecini că m-am gândit că blochez parcările, le împui urechile, nu e bine. A fost atât de frumos momentul și atât de bine ne-am simțit, am cântat împreună și am reușit să cânt, tăiată pe burtă fiind. Nu puteam să forțez diafragma, dar am forțat-o. A fost minunat .”, a declarat vedeta Kanal D.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cristina Șișcanu a făcut o comparație între femeile din România și cele din Franța: „Este trist pentru ele că au venin, pentru că viața lor este mai urâtă atâta timp cât produc venin.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies