Luna Căpșună- cum afectează zodiile? Fenomenul de Lună Roz este extrem de rar!

Luna-Căpșună- cum-afectează-zodiile-Fenomenul-de-Lună-Roz
Luna-Căpșună- cum-afectează-zodiile-Fenomenul-de-Lună-Roz

Luna Căpșună- cum afectează zodiile? Vineri, pe 5 iunie 2020 fa avea loc un fenomen extrem de rar, cunoscut sub denumirea de Lună roz.

Luna Căpșună- cum afectează zodiile? Săptămâna aceasta este una extrem de specială din punct de vedere astrologic, pentru că va avea loc un fenomen extrem de rar, este vorba despre Luna Căpșună, cunoscută și sub denumirea de Lună Roz.

Citeste si: Horoscop rune iunie 2020. Lună de foc pentru 2 zodii

Luna Căpșună- cum afectează zodiile? Ce este Luna Roz?

Coloristica deosebită a Lunii, provine din poziția acesteia față de planeta noastră- astfel pare că Luna este roz. Acest fenomen mai este cunoscut și ca Luna Trandafir, Luna Fierbinte și Luna de miere, denumirea de „Luna Căpșună”, cea mai des întâlnită avându-și rădăcinile chiar în triburile nativ-americane.

Luna-Căpșună- cum-afectează-zodiile-Fenomenul-de-Lună-Roz
Luna-Căpșună- cum-afectează-zodiile-Fenomenul-de-Lună-Roz

Potrivit legendelor, căpșunile sunt asociate cu dragostea și fructele pe care zeița Afrodita la prefera, iar nativ-americanii au asociat apariția acestei luni cu recoltarea primelor căpșuni sălbatice.

În alte zone, Luna Căpșună este cunoscută drept Luna de Miere sau Luna de Mied, pentru că în această perioadă mierea este pregătită pentru recoltare, dar și pentru prelucrarea sa în mied (vin din miere- n. Red.).

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Fenomenul de Lună Căpșună este extrem de rar!

Majoritatea astrologilor sunt de părere că Lun a Căpșună, acest fenomen rar, are o influență foartemare asupra noastră, mai ales că va intra în eclipsă chiar în casa Săgetătorului, fapt ce reprezintă

dorința de introspecție, întoarcerea către sine și contemplarea asupra viitorului.

Astfel, pentru foarte mulți dintre nativi, vor avea loc evenimente foarte importante, care au chiar capacitatea de a schimba viața anumitor persoane, fie că vorbim despre reorientări în carieră, redescoperirea pasiunilor sau dezgroparea regretelor și a supărărilor.

Potrivit specialiștilor de la Administrația Națională de Meteorologie, cerul va fi senin, iar cantitatea de precipitații va fi relativ scăzută semnificativ în data de 05 iunie 2020, vineri, motiv pentru care Luna Căpșună sau Luna Roz va putea fi observată cu ușurință.

Citeste si: Cum se cuceresc bărbații din fiecare zodie?

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Luna Căpșună- cum afectează zodiile? Următoarea perioadă va fi brăzdată de emoții puternice

Din punct de vedere astrologic, acest fenomen nu este deloc simpatic sau plăcut de observat, pentru că se va afla în opoziție cu soarele din gemeni și formează o eclipsă în penumbră cu puternicul semn al Săgetătorului. Potrivit Narayanei Montufar, un astrolog celebru din SUA, tematica acestei Luni Căpșună va fi „foc”, astfel că va fi puțin mai închisă decât în mod normal.

„Această eclipsă de Lună plină va forma un pătrat plin de încărcătură cu Marte, planeta războiului, aducând cu sine emoții puternice, precum stres, durere sufletească sau chiar resentimente. Este important ca în această perioadă să încercăm să nu reacționăm impulsiv. Această Lună se va forma și în jurul iluzionistului Neptun, făcându-ne extrem de emotivi, sensibili sau predispuși la decepții,” a mărturisit specialistul.

Astfel, pentru că trebuie să fim extrem de atenți în următoarea perioadă v-am prezentat totul despre Luna Roz.

Luna Căpșună- cum afectează zodiile?

Citeste si: Horoscop. Cele mai sincere și cele mai mincinoase zodii



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Horoscop iunie 2020. Trei zodii sunt copleșite de probleme, două își schimbă destinul

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies