Luna Noua in Capricorn astazi: se anunta o perioada cu schimbari majore. Previziuni sumbre pentru fiecare zodie

Luna Noua in Capricorn astazi: se anunta o perioada cu schimbari majore. Previziuni sumbre pentru fiecare zodie
Luna Noua in Capricorn astazi: se anunta o perioada cu schimbari majore. Previziuni sumbre pentru fiecare zodie

Bat clopotele de iarna ce anunta o noua nunta cosmica foarte importanta, vrem nu vrem, toti trebuie sa participam la acest moment cosmic in semnul Capricorn gradul 26:55. Acuma, Lumina- Soarele se uneste cu Intunericul – Luna si incep sa imparta daruri pentru toti cei invitati, in special pentru cei nascuti in preajma zilei de 17, din orice semn zodiacal.

La masa mirilor sta Venus in Capricorn pe gradul 28 ce predica despre iubirea dominata de datorie, de ignoranta, de teama, diferenta majora de varsta, de iubirea  ca o rambursare karmica a exceselor din trecut. Aceasta este “dragostea care trebuie facuta” fie ca ea are un vis legat de bani, cariera, pozitie sociala, sa ma ajute cineva sa urc pe munte spune fata noastra draga, este cineva disponibil?

Marte in Scorpion din casa XII vine si el cu daruri dar mai subtile, nu prea sunt la vedere.

Chiron in Pesti predica despre “ sa mori din dragoste ranita” si cum poti sa te vindeci totusi iar Uranus in Berbec vine la aceasta nunta sa ne socheze, schimba planurile, rolurile, distributia, ne arata ca ce este astazi, maine nu mai este.

Berbec

Se conturează o nouă etapă socio-profesională, începând de astăzi. Turnurile de situaţie din segmentul muncii şi al imaginii publice sunt răscolitoare şi total neaşteptate.

Controlează-ţi reacţiile, evită să-ţi prezinţi opiniile şi fii atent la ce spun ceilalţi. Vei descoperi şi înţelege multe aspecte printre rânduri. După-amiază rezervă momente de odihnă. O discuţie cu cineva drag şi de încredere te ajută mult.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Astazi se face dreptate pentru 4 zodii. Este martea neagra, dar tot raul va fi spre bine

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies