Luna Noua in Capricorn astazi: se anunta o perioada cu schimbari majore. Previziuni sumbre pentru fiecare zodie

Luna Noua in Capricorn astazi: se anunta o perioada cu schimbari majore. Previziuni sumbre pentru fiecare zodie
Luna Noua in Capricorn astazi: se anunta o perioada cu schimbari majore. Previziuni sumbre pentru fiecare zodie

Bat clopotele de iarna ce anunta o noua nunta cosmica foarte importanta, vrem nu vrem, toti trebuie sa participam la acest moment cosmic in semnul Capricorn gradul 26:55. Acuma, Lumina- Soarele se uneste cu Intunericul – Luna si incep sa imparta daruri pentru toti cei invitati, in special pentru cei nascuti in preajma zilei de 17, din orice semn zodiacal.

Taur

Ziua îţi aduce o mare deschidere mentală şi posibilitatea de aborda, de acum încolo, un alt sistem al valorilor morale şi spirituale. Este nevoie de prudenţă pentru că există riscul suprasolicitării nervoase şi de aici pot apărea discuţii contradictorii cu ceilalţi. Creionează planuri noi de călătorie sau de studii pe termen lung. Spre seara sunt momente favorabile activităţilor culturale, alături de cei dragi.

Gemeni

Aspectele financiare comune cu alţii reprezintă un subiect important astăzi.

Este vorba despre rezolvări financiare trenante de genul achitarea unor facturi, lămurirea unor documente financiar-contabile sau demararea unor planuri de investiţii. Începe o etapă nouă vizavi de acest capitol, astfel că se deschid variante noi de a-ţi îmbunătăţi veniturile şi de a opera acele schimbări necesare în atitudinea ta faţă de bani, bunuri şi implicaţiile lor.

Rac

Se deschide un nou capitol partenerial. Sunt şanse de a discuta, de a negocia poziţia ta în cadrul unui colectiv de lucru sau într-un parteneriat matrimonial.

Ar fi bine ca totul să rămână, deocamdată, la stadiul de discuţii, iar luarea deciziilor şi acţiunea propriu-zisă, lasă-le peste câteva zile. Este posibil să apară răsturnări de situaţie, să te răzgândeşti, pentru că există detalii importante pe care le vei afla mai târziu.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Astazi se face dreptate pentru 4 zodii. Este martea neagra, dar tot raul va fi spre bine

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies