Luna Noua PUTERNICA in Pesti pe 6 martie 2019 ! Ce aduce NOU ? Ce efect are asupra zodiei tale ?

Luna Noua PUTERNICA in Pesti pe 6 martie 2019 ! Ce aduce NOU ? Ce efect are asupra zodiei tale ?
Luna Noua PUTERNICA in Pesti pe 6 martie 2019 ! Ce aduce NOU ? Ce efect are asupra zodiei tale ?

Luna Noua in Pesti 2019. Miercuri, 6 martie 2019, este o zi importanta in astrologie.

Luna Noua este in Pesti in aceeasi zi in care rebelul Uranus se instaleaza in Taur pana in 2026, parasind zodia Berbec dupa 8 ani, unde nu va mai reveni decat peste 80 ani.

Luna Noua PUTERNICA in Pesti pe 6 martie 2019! Ce aduce NOU

Luna Noua PUTERNICA in Pesti pe 6 martie 2019.BERBEC

Toate nimicurile si prostiile care se ascund si de saboteaza din spatele mintii tale pot fi aduse cu viteza in fata, gratie acestei Luni Noi in Pesti.

Dar tu nu esti deloc pe dinafara cand vine vorba de a simti ce e bine si ce nu pentru tine. Tu esti un puternic si luptator si esti cel mai imputernicit atunci cand esti subestimat. Reafirma-ti puterea si fii ce te reprezinta cu adevarat.

Citeste si: Rona Hartner a presimțit că se va îmbolnăvi? „De șase luni de zile ştiam că voi scrie un status pe Facebook în care voi scrie: Am cancer”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Luna Noua PUTERNICA in Pesti pe 6 martie 2019. TAUR

Poate ca ai evitat ceva de mult timp crezand ca nu te descurci si nu ii faci fata, apoi in al unsprezecelea ceas, aceasta Luna Noua iti poate scoate brusc in fata o alta optiune care te salveaza si iti face mult mai usor sa iei o decizie. Ai putea avea mari beneficii imbratisand ceva de care alti oameni se tem.

Citeste si: Povestea neștiută a Zinei Dumitrescu. A refuzat să lucreze pentru Elena Ceauşescu şi a cunoscut-o pe Coco Chanel

Luna Noua PUTERNICA in Pesti pe 6 martie 2019. GEMENI

Pe durata acestei Luni Noi in Pesti, adopta acea stare a mintii de la mijlocul unei zile care te umple de speranta ca exista inca suficienta energie in tine ca sa obtii asa de multe lucruri pana la apusul soarelui, metaforic vorbind desigur.

Poate fi un termen limita de implinit ce se bazeaza destul de mult pe contributia ta iar energia benefica a Lunii Noi iti va da emotia si inspiratia de a fi ceea ce ai nevoie sa fii.

Citeste si: Gheorghe Mencinicopschi- CURA DE TREI ZILE. Profesorul a spus adevarul despre DETOXIFIERE



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Povestea băiețelului de 4 ani, stins in brațele mamei: ”Mami, mă duc în cer și acolo mă joc până vii și tu, da?”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies