Luna plina in Rac - 2 ianuarie 2018. Tensiunea transcendentei

Luna plina in Rac - 2 ianuarie 2018. Tensiunea transcendentei
Luna plina in Rac - 2 ianuarie 2018. Tensiunea transcendentei

Poate fi un moment de rascruce, un punct terminus in viata noastra, dar si un start, un nou model de manifestare, traire si actiune.

Berbec

 

Este o zi in care relatiile cu familia si activitatile necesare imbunatatirii traiului domestic iti acapareaza toate fortele. Se pot relua discutii importante legate de bunuri patrimoniale, mosteniri sau sume de bani pe care doresti sa le investesti intr-o casa parinteasca sau sa ajuti o ruda draga. In orice situatie legata de neamul din care provii, fii prudent si chibzuit la investitii.

 

Taur

 

Se intrezaresc calatorii pe distante scurte, fie la rude, prieteni apropiati, fie deja trebuie sa pleci intr-o delegatie profesionala. In planurile tale de astazi pot interveni zgomotos partenerul de viata sau colaboratorii profesionali. Asculta si de sfaturile acestor persoane, chiar daca asta ar insemna sa-ti modifici programul sau poate chiar conduita. Dupa-amiaza ti-ar prinde bine lecturi usoare. 

 

Gemeni

 

O zi in care s-ar putea sa-ti rotunjesti veniturile, fie primind o suma de bani restanta de la serviciu, fie cineva apropiat iti face cadouri sau favoruri deosebite. Pe de alta parte va trebui sa cheltuiesti ceva bani pentru necesitatile zilnice. Tot ce tine de regimul financiar este invaluit intr-un mister greu de patruns, asa incat fii foarte atent la fiecare banut pe care il primesti sau il cheltuiesti.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Horoscop complet AstroCafe pentru saptamana 01 - 07 ianuarie 2018. Doua zodii incep anul cu stangul

FOTO DE INFARCT! Uite-o pe Anna Lesko în cea mai SEXY rochie pe care a găsit-o. A arătat TOT, iar fanii au fost în extaz!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Vlăduța Lupău este în culmea fericirii! Artista, primele declarații după ce a născut al doilea copil: "Ai venit să ne umpli casa și inima cu iubire"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Provocarea lui Dan Negru pentru cei din fața micilor ecrane: “Reușiți să-i învingeți?”

Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR


Cookies