Luna plina in Rac - 2 ianuarie 2018. Tensiunea transcendentei

Luna plina in Rac - 2 ianuarie 2018. Tensiunea transcendentei
Luna plina in Rac - 2 ianuarie 2018. Tensiunea transcendentei

Poate fi un moment de rascruce, un punct terminus in viata noastra, dar si un start, un nou model de manifestare, traire si actiune.

Rac

 

Ai multa energie astazi, dar si reactii imprevizibile. Esti tentat sa te apuci de mai multe treburi deodata, fie la serviciu, fie acasa. Alege prioritatile care te privesc doar pe tine si evita sa te implici in treburile altora. Prietenii sau protectorii te pot sprijini in demersurile tale, insa bine ar fi sa te bazezi numai pe tine. Sunt sanse mari sa te desprinzi de relatii considerate pana nu demult valoroase.

 

Leu

 

Starile tale de spirit sunt schimbatoare, de aceea ar fi bine sa fii discret si sa te gandesti pe indelete la ale tale. Este nevoie sa abordezi o noua strategie de relationare cu ceilalti si un nou mod de a reactiona in fata evenimentelor in care esti implicat. Profita de energia acestei zile care te ajuta sa fii obiectiv si sa vezi noile trasee pe care ar fi bine sa mergi de acum incolo.

Dupa-amiaza te vei simti mai bine, dar nu forta nota.

 

Fecioara

 

Disputele cu persoanele din anturajul apropiat vor fi la cote mari. Amalgamul de situatii in care esti implicat sau indemnat sa te implici alaturi de prieteni nu prea iti este de folos. Tine-te departe de fascinatia pe care aceste persoane o exercita asupra ta, pentru ca in spatele acesteia se pot ascunde lucruri neplacute sau nepotrivite tie.

Plimba-te in aer liber, hraneste-te sanatos si dormi mai mult.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Horoscop complet AstroCafe pentru saptamana 01 - 07 ianuarie 2018. Doua zodii incep anul cu stangul

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Oana, mama și tatăl său au fost găsiți morți în casa din Bistrița! Erau în țară de câteva zile și urmau să se întoarcă în Spania, dar au murit într-un mod cumplit

Decizia neobișnuită luată de Ștefan Stan după divorț. Ce promisiune a făcut pentru fetițele lui

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Prima apariție publică a lui Michael Schumacher după 11 ani de la accidentul care i-a schimbat viața: Acesta a fost socru mic la nunta fiicei sale. Cum a arătat rochia de mireasă a Ginei, fata fostului pilot de Formula 1

"De data asta nu mai scapi" - Fata de 18 ani UCISĂ, la Bacău, de un vecin...


Cookies