Luna sangerie: perioada nefasta pentru mai multi nativi. Leii pun totul sub lupa! Ce influenta are fenomenul asupra fiecarei zodii

Luna sangerie: perioada nefasta pentru mai multi nativi. Leii pun totul sub lupa! Ce influenta are fenomenul asupra fiecarei zodii
Luna sangerie: perioada nefasta pentru mai multi nativi. Leii pun totul sub lupa! Ce influenta are fenomenul asupra fiecarei zodii

Locuitorii din emisfera estică a planetei vor avea parte de un spectacol astronomic deosebit.

 

Luna Plină şi eclipsa de Lună ce vor avea loc pe 27-28 iulie vor fi un fenomen aparte deoarece va fi cea mai lungă eclipsă de Lună din secolul XXI.

 

Durata maximă a fazei totale, în anumite regiuni, va fi de 103 minute.

 

Eclipsa va fi vizibilă şi din România, anunţă Observatorul Astronomic Amiral Urseanu, din Bucureşti.

 

În timpul eclipsei vom asista şi la un alt fenomen, cunoscut drept Luna Sângerie: Luna trece prin umbra Pământului şi capătă un culoare roşiatică.

 

În acest an, durata eclipsei, de 1 ore şi 43 de minute, este foarte aproape de limita maximă posibilă pentru un asemenea fenomen – care este de 1 oră şi 47 de minute.

 

Cea mai lungă eclipa totală de Lună înregistrată până acum a avut loc pe 16 iulie 2000 şi a durat o oră şi 46,4 minute.

 

Eclipsa de Lună de pe 27 iulie va putea fi admirată numai din Europa, Africa şi Asia.

 

O eclipsă de Lună are loc atunci când Soarele, Pământul şi Luna se aliniază astfel încât Luna ajunge în umbra pe care o face Pământul.

 

Berbec

 

Cei născuţi în acest semn zodiacal vor simţi din plin efectele eclipsei de lună. Reuşesc să îşi rezolve unele probleme pe care le aveau cu prietenii sau cu grupurile pe care le frecventează.

 

Se întrezăresc unele progrese spre îndeplinirea unui vis, sau pot chiar să renunţe la el.

 

Berbecii se concentrează mai mult pe planurile de viitor şi învaţă să fie mai realişti cu lucrurile pe care le pot realiza. Le este recomandat să nu pună presiune pe ei şi să facă schimbări pas cu pas.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare.

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Carmen Bruma recomanda inghetata cu zahar si te sfatuieste sa renunti la pepene! Vezi de ce!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies