Lygia Alexandrescu dezvăluie secretul dietei eficiente! Ce trebuie să facă fiecare om pentru a scăpa de kilogramele în plus

Lygia Alexandrescu dezvăluie secretul dietei eficiente! Ce trebuie să facă fiecare om pentru a scăpa de kilogramele în plus
Lygia Alexandrescu dezvăluie secretul dietei eficiente! Ce trebuie să facă fiecare om pentru a scăpa de kilogramele în plus

Lygia Alexandrescu, specialista kfetele.ro în probleme de diete, nutriție și slăbit, a explicat, în exclusivitate, ce trebuie făcut pentru ca un regim de slăbire și întreținere să fie cu adevărat eficient.

Lygia Alexandrescu, specialistul kfetele.ro în probleme de nutriție ne-a explicat că, de fapt, nu există o metodă care poate fi aplicată oricui, ci că fiecare dietă ținută trebuie personalizată.

Citeste si: Lygia Alexandrescu vorbește despre dietele minune ale vedetelor! Cum a slăbit Adelle cu dieta sirtuinelor! Avantaje și dezavantaje în asemenea diete

Citeste si: Lygia Alexandrescu te învață cum să scapi rapid de celulită! Specialista kfetele.ro, sfaturi practice pentru femeile care vor să arate perfect!

Citeste si: Dieta fito-ketogenică, noul mod de a slăbi sănătos 6 kilograme în 20 de zile! O recomandă un nutriţionist celebru!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

”Dieta Personalizată este dieta pentru fiecare om în parte. Sigur că vorbim să pornim de la o bază, pentru fiecare, există cel punct comun care se numește piramida alimentară.

Iar personalizarea se face în fiunție de fiecare om în parte”, ne-a explicat, în exclusivitate, Lygia Alexandrescu, specialistul kfetele.ro în probleme de nutriție.

Evident, orice dietă trebuie făcută la sfatul medicului. ”Primul criteriu de personalizare este setul de analize medicale. Niciodată nu trebuie să te apuci de capul tău de o dietă.(...) Cu aceste analize, practic, orientăm dieta. Există persoane care nu au niciun fel de probleme și atunci mergem direct pe nevoile calorice.

Dacă e o persoană care stă în birou, consumă cam 1800 de kcal /zi, iar una foarte activă, care are seviciul de așa natură, cu ture de noapte, cu mers mult, cu efort fizic, calculăm în plus, în funcție de metabolismul bazal.(...) Normal, calculele se fac și în funcție de greutate, de înălțime, de sex, etc.”, ne-a mai spus Lygia Alexandrescu, specialistul kfetele.ro în probleme de nutriție.

 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 

Specialista kfetele.ro, Lygia Alexandrescu a dezvăluit care e alimentația viitorului

”Alimentația viitorului este dieta ecologică. Soluția stă în aliment. Un aliment integral, un aliment de sezon. Alimentele trebuie mâncate atunci când apar în mod natural. Adică, cireșele primăvara, merele toamna, nu cireșe în decembrie... Din cauză că nu mâncăm așa cum ar fi natural sunt și problemele cu care ne confruntăm acum, cele pe care le vedem cu toții, cu obezitate uriașă în rândul copiilor”, a explicat Lygia Alexandrescu, unul dintre cei mai cunoscuți nutriționiști din România.

Mai mult, susține specialista, viitorul va însemna, de fapt, întoarcerea la tradițiile alimentare. ”
Am uitat de natură, am uitat de firesc. Uităm de relația dintre ADN-ul nostru și alimentație. Iar asta este chiar secretul unei alimentații sănătoase. În viitor se vor face teste care ne vor spune ce și la ce oră chiar trebuie să mâncăm, ce alimente ne cere, de fapt, corpul. Și ce alimente să ceară în afara celor care sunt înscrise, deja, de generații, în felul nostru de a fi, în specificul fiecăruia? Iar ceea ce e de reținut, cred eu, este că viitorul nu
mai promite carne, nu mai promite lactate, nu vom mai avea de unde... Vom mânca insecte, viermi și plante perene...”,
spune specialista kfetele.ro. Lector Univ. Dr. Lygia Alexandrescu.

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Prăjitura cu căpșuni, rețeta delicioasă a Elwirei Petrei. „Neapărat încercați rețeta asta”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies