„M-a găsit boala rea. Am fost chiar la un pas de moarte.” De ce a ajuns Nicolae Guță la spital și cum era să își piardă viața

„M-a găsit boala rea. Am fost chiar la un pas de moarte.” De ce a ajuns Nicolae Guță la spital și cum era să își piardă viața
„M-a găsit boala rea. Am fost chiar la un pas de moarte.” De ce a ajuns Nicolae Guță la spital și cum era să își piardă viața

Nicolae Guță a povestit despre cum a fost la un pas de moarte.

Nicolae Guță, unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți cântăreți de manele din țară, este iubit de toată lumea și are o carieră de succes în muzică. Puțini știu, însă, despre perioadele grele prin care a trecut artistul.

Cum a fost Nicolae Guță la un pas să își piardă viața

Citește și: „Ce cauți aici, măi, copile? Locul tău nu e aici. Au început să plângă și ei.” Nicolae Guță, despre anii grei de muncă din adolescență

Nicolae Guță
Nicolae Guță[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Cât de tare m-a bătut, eu îl iubesc și mai mult. Pentru mine, e idolul meu tata.” Nicolae Guță, dezvăluiri neștiute despre copilăria sa! Ce semnifică tatuajul său de pe frunte?

Nicolae Guță a povestit, în cadrul unui live pe Tik-Tok, despre perioadele mai puțin fericite din viața lui, atunci când a fost la un pas de moarte sau atunci când lucra din greu pentru a câștiga o sumă de bani.

Nicolae Guță a povestit că în urmă cu mai bine de 18 ani, din cauza supărărilor, a consumat mai mult alcool, până a ajuns pe mâna medicilor.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„M-a găsit boala rea și am ajuns pe la cardiologie. Am fost chiar la un pas de moarte.

Acum 17-18 ani. Atunci când Dana nu a fost de acord cu niște chestii, am băut, ba e supărare, ba de una, alta, până am ajuns la spital.”, a povestit Nicolae Guță.

Nicolae Guță, de la săpător de drumuri, la un cântăreț de succes

Nicolae Guță
Nicolae Guță[Sursa foto: Facebook]

Nicolae Guță a luat contactul cu munca grea încă de la 15 ani, astfel că artistul a început să sape la drumuri și conducte, iar cei din jurul lui plângeau de mila sa.

Cânta și își făcea treaba, iar colegii lui îi spuneau că drumul în viață va fi altul pentru el.

„Au început să plângă și ei. Strângeam de târnăcop, mi s-au făcut bășici în palmă, s-au spart, erau cu sânge. Îmi spuneau oamenii să stau că fac ei și norma mea. Eu le cântam și ei munceau.Unul dintre ei mi-a spus. „Ce cauți aici, măi, copile? Locul tău nu e aici.

Roagă-te lui Dumnezeu, tu vei ajunge om mare. Tatăl meu tot așa îmi spunea. Și uite că s-a întâmplat.”, a mai povestit Nicolae Guță.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cântărețului nu îi este rușine să vorbească despre acea perioadă și a mai povestit despre cum arăta o zi din viața lui în acea perioadă.

„Dacă mă duci în Petroșani, tot a fost săpat de mine, din 5 în 5 kilometri, pentru că m-am angajat la 15 ani și de acolo, dă-i. Ce știam să fac? La noi era moda, te-ai căsătorit, dă-i la rupt.

Se spărgeau conductele de apă rece, iar eu eram în trupa săpătorilor de elită. Nu puteau să bage excavatorul. Dacă pe timpul lui Ceaușescu băgai excavatorul și spărgeai țeava, de acolo nu mai plecai. Te ducea la pușcărie, ziceau că ai făcut-o intenționat. Eu știu ce înseamnă să lucrezi flămând. Exact ca în pușcăriile alea rusești. Undeva la 12-13 ani am lucrat adunat.”, a povestit Nicolae Guță.

 

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„Eu eram în trupa săpătorilor de elită. Eu știu ce înseamnă să lucrezi flămând.” Nicolae Guță, despre anii grei de muncă dinainte să devină cunoscut

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies