„M-am certat cu el.” Ce s-a întâmplat cu fratele lui Mihai Trăistariu. Artistul își dorește să îl interneze într-un azil

„M-am certat cu el.” Ce s-a întâmplat cu fratele lui Mihai Trăistariu. Artistul își dorește să îl interneze într-un azil
„M-am certat cu el.” Ce s-a întâmplat cu fratele lui Mihai Trăistariu. Artistul își dorește să îl interneze într-un azil

Mihai Trăistariu poate părea mereu optimist și plin de viață în fața camerelor, dar în realitate se confruntă cu dificultăți și probleme personale. Artistul are un frate care necesită îngrijire constantă, iar Mihai este responsabil de el.

Conform situației actuale, cântărețul este în pragul epuizării și ia în considerare posibilitatea de a-l duce pe fratele său la un azil, deși se simte nehotărât în privința acestei decizii.

Citește și: Cum să slăbești sănătos. O alimentație echilibrată este esențială pentru a slăbi

Ce s-a întâmplat cu fratele lui Mihai Trăstariu
Ce s-a întâmplat cu fratele lui Mihai Trăstariu[Sursa foto: Facebook]

Mihai Trăstariu se îngrijește de fratele său

Mihai Trăistariu are grijă de fratele său mai mare, Vasile, care a fost profesor de desen și își vinde tablourile și icoanele pe internet fără prea mare succes.

Din acest motiv, Mihai îl sprijină financiar pe fratele său, deoarece acesta nu reușește să-și acopere cheltuielile.

„Fratele meu a lucrat ca profesor de desen, o perioadă de timp, dar a renunțat la locul de muncă și a decis că e un artist. Așa că încearcă să facă un fel de afacere cu tablouri la comandă. Însă nu prea e piață pentru asta! L-am întrebat câți bani a câștigat luna trecută din vânzarea tablourilor.

Mi-a răspuns că 100 de lei. Păi, cum poți trăi cu 100 de lei în ziua de astăzi? De data asta avea un alt necaz. I se tăiase lumina, fiindcă nu o plătise. Nu l-am putut lăsa așa, în întuneric, așa că am scos 3.300 de lei din buzunar și am plătit tot ce era necesar ca să aibă iar lumină în casă. Și facturi, și penalizări, și reinstalare. M-am certat cu el, fiindcă eu nu pot înțelege filosofia lui de viață!”, a povestit Mihai Trăistariu, pentru impact.ro.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Conform declarațiilor vedetei, fratele său îi trimite mesaje insistente prin care îi cere să îi plătească facturile la utilități, însă tonul direct și lipsa oricărei rugăminți îl afectează profund pe artist.

„Uneori, mă trezesc cu mesaje de la el, de genul: ”Plătește-mi nu știu ce factură! Nu tu te rog, nu tu nimic! Un semn, acolo, de simpatie! Îmi spune doar că dacă nu voi da curs cererii lui îmi voi face păcate.

E un tip foarte credincios și scoate în față argumente de această natură, dar pentru mine nu are deloc efectul scontat! Dimpotrivă”, a mai spus artistul.

Ce s-a întâmplat cu fratele lui Mihai Trăstariu
Ce s-a întâmplat cu fratele lui Mihai Trăstariu[Sursa foto: Facebook]

Sora lui Mihai Trăstariu a propus să îl ducă pe Vasile la un azil

Mihai Trăstariu a ajuns la capătul răbdării cu comportamentul fratelui său și a contactat-o pe sora sa Gianina, în speranța de a găsi o soluție pentru a-l ajuta pe Vasile.

În urma discuțiilor, Gianina a sugerat internarea fratelui lor, deoarece acesta nu poate avea grijă de sine în mod autonom, dat fiind starea sa de sănătate și finanțele sale precare.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

„Sora mea a propus să-l internăm la un azil, dacă așa stau lucrurile. În sensul că pare că nu-și duce propria grijă. Dar încă ezităm să facem asta!”, a precizat Mihai Trăistariu.

Ce s-a întâmplat cu fratele lui Mihai Trăstariu
Ce s-a întâmplat cu fratele lui Mihai Trăstariu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Mihai Trăistariu. „Sexul vinde și scandalul”

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

”Noua membră a familiei!” Georgiana Lobonț a dat vestea cea mare! Artista este în culmea fericirii, după ce și-a îndeplinit dorința

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies