„M-am dat jos și am plecat. L-am lăsat. Nu știa cum să reacționeze, lumea se uita ca la urs.” Tavi Clonda, părăsit de Gabriela Cristea în mijlocul drumului! Cum a reacționat artistul?

„M-am dat jos și am plecat. L-am lăsat. Nu știa cum să reacționeze, lumea se uita ca la urs.” Tavi Clonda, părăsit de Gabriela Cristea în mijlocul drumului! Cum a reacționat artistul?
„M-am dat jos și am plecat. L-am lăsat. Nu știa cum să reacționeze, lumea se uita ca la urs.” Tavi Clonda, părăsit de Gabriela Cristea în mijlocul drumului! Cum a reacționat artistul?

Gabriela Cristea a povestit o întâmplare amuzantă pe care a avut-o cu Tavi Clonda.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi sunt împreună de mai mulți ani și au construit împreună o familie frumoasă, alături de fetițele lor, Victoria și Iris. Astfel, de-a lungul timpului, soții Clonda au trecut prin numeroase situații, reușind totuși să le depășească pe cele negative și să se bucure din plin de cele pozitive.

În momentul de față, relația lor este foarte bine sudată și cei doi formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc.

Cu toate acestea, nici în cazul lor lucrurile nu au fost roz încă de la început. Gabriela Cristea a povestit în cadrul podcastului moderat de Cătălin Măruță despre o întâmplare pe care a avut-o cu soțul său la începutul relației și care a scos-o din minți.

Gabriela Cristea, scoasă din minți de cicălelile lui Tavi Clonda

Citește și: „Ia uitați-vă! Treci în casă! Treci!” Ce s-a întâmplat cu fiicele Gabrielei Cristea cât timp vedeta nu era acasă? Tavi Clonda, responsabil!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Tavi Clonda, părăsit de Gabriela Cristea în mijlocul drumului! Cum a reacționat artistul?
Tavi Clonda și Gabriela Cristea [Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Fac la repezeală șnițelele astea, dar o să vă arăt și un secret, ca să rămână aluatul ăla pe șnițel.” Rețeta rapidă de șnițele de pui a Gabrielei Cristea!

Prezentatoarea TV se afla în mașină alături de soțul său, iar acesta nu se putea abține să nu îi critice stilul de condus. Sătulă de toate aceste cicăleli, Gabriela Cristea s-a dat jos din mașină și l-a lăsat pe artist singur, în mijlocul bulevardului.

Lui Tavi Clonda nu i-a venit să creadă că soția sa a putut să facă un astfel de gest. Ulterior, însă, au înțeles fiecare unde au greșit și au învățat o lecție importantă din această întâmplare.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

El băuse un pahar de vin și m-am pus eu la volan. Și conduceam și eram cu mașina mea. Plecam din Herăstrău și aproape de Charles de Gaulle, aglomerație bară la bară. El tot mă cicălea și eu nu aveam chef de cicăleală. Mă tot cicălea și la un moment dat am tras frâna de mână, m-am dat jos și am plecat. L-am lăsat. El era în dreapta și am plecat și am lăsat mașina acolo.

El a coborât, s-a învârtit. Nu știa ce să facă. Eu am plecat și nu m-am mai uitat în urmă. El nu știa cum să reacționeze, lumea se uita ca la urs. S-a blocat tot drumul. Într-un final a tras mașina pe dreapta. Ne-am întâlnit a doua zi. Ne-am cerut scuze reciproc, a înțeles și el că mă frecase la cap și că nu era cazul și eu că am plecat de nebună, și a fost bine .”, a povestit Gabriela Cristea.

Tavi Clonda, părăsit de Gabriela Cristea în mijlocul drumului! Cum a reacționat artistul?
Tavi Clonda și Gabriela Cristea[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

„Un șoc să văd cât de ușor a funcționat. Slăbisem în aproximativ 10 zile 6 kilograme, pe care nu le-am mai pus înapoi.” Alina Pușcaș a explicat cum funcționează dieta care o ajută să slăbească

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies