„M-am gândit că nu ajung nici la gard și voi fi împușcată!” Delia Budeanu a vorbit despre clipele grele pe care la- trăit în comunism

„M-am gândit că nu ajung nici la gard și voi fi împușcată!” Delia Budeanu a vorbit despre clipele grele pe care la- trăit în comunism
„M-am gândit că nu ajung nici la gard și voi fi împușcată!” Delia Budeanu a vorbit despre clipele grele pe care la- trăit în comunism

Delia Budeanu, crainică TV, a împărtășit experiențele sale dificile din perioada comunistă, inclusiv momentele extrem de tensionate în care a trăit cu teama de a fi suprimată.

Ea a vorbit și despre abilitatea ei de a evita să-i deranjeze pe membrii familiei Ceaușescu, mai ales pe Elena Ceaușescu. În acele timpuri, Delia Budeanu a trăit cu frica că viața ei poate fi pusă în pericol.

Citește și: „Sunt geloși.” Anamaria Prodan a vorbit despre copiii ei. Au fost sau nu de acord cu noua ei relație

Delia Budeanu a vorbit despre clipele grele pe care la- trăit în comunism

Delia Budeanu a vorbit despre clipele grele pe care la- trăit în comunism
Delia Budeanu a vorbit despre clipele grele pe care la- trăit în comunism[Sursa foto: Facebook]

Delia Budeanu, o crainică TV, a împărtășit povestea perioadei comuniste în care frumusețea și imaginea personală erau restricționate pentru a nu deranja pe Elena Ceaușescu. Alături de Lia Mărăscu, Sanda Țăranu, Ioana Bogdan și Cristiana Bota, ea a fost considerată o divă a vremii, însă această poziție nu a venit fără dificultăți în viața lor.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Imediat după absolvirea facultății, Delia Budeanu s-a angajat la radio și a încheiat căsnicia a cu doctorul Romulus Balaban, alături de care a avut o fiică pe nume Dian. Ulterior, printr-un coleg de la Secția Tineret, a aflat despre un concurs organizat de televiziune pentru un post de prezentatoare.

Astfel, pe data de 1 iunie 1970, Delia a fost selectată și a început să apară în emisiuni de prezentare a concertelor simfonice.

„Eram timidă, nu ştiam ce e aia o pudră… Când mi se aprindea becul roşu de la cameră, simţeam că mor. Mi se accelera pulsul, la fel şi respiraţia… Într-un an de zile, am reglat situaţia asta“, povestea cea care urma să intre pe programul 1 drept crainică, la vârsta de 22 de ani, şi care tocmai divorţase după un an de mariaj.

„La început, era fascinant, o planetă necunoscută. După care s-a văzut că asta te poate lega, te poate inhiba, pentru că nu mai puteai fi tu. Tu trebuia să fii personajul de pe ecran, dar tu când plecai, voiai să fii tu, să fii liber în timpul tău privat. Dar nu mai aveai voie, se întorcea împotriva ta. Erai tot timpul personajul de la televiziune. Fiind extrem de cunoscut, trebuie să te supraveghezi şi aşa am trăit toată viaţa, cu o maximă supraveghere asupra mea însămi“,
a pus Delia Budeanu.

Delia Budeanu a vorbit despre clipele grele pe care la- trăit în comunism
Delia Budeanu a vorbit despre clipele grele pe care la- trăit în comunism[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Crainica a fost terorizată în comunism

Delia Budeanu a relatat că a trăit într-o atmosferă terorizantă în perioada comunistă și că a trăit constant cu teama că ar putea fi împușcată. Frica a devenit o prezență constantă în viața ei de zi cu zi.

„Sistemul ne-a indus ideea că şi dacă respirăm puţin altfel, se va şti. Puteţi înţelege ce e aceea frica generalizată, teama ca stare? Da, mie mi-a fost foarte frică de ei.

(…) Mi-a trecut şi mie prin minte că aş putea spune atunci ceva, dar m-am gândit că nu ajung nici la gard şi voi fi împuşcată“, a spus Delia.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

„Mă reconstruiesc după divorț.” Rona Hartner a vorbit despre viața ei amoroasă. Cum se simte acum vedeta

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Veste bună pentru femeile din România! Cum pot primi oamenii 300 de lei și o zi liberă de la serviciu

Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies