„M-am reîndrăgostit de ea și i-am jurat că voi fi alături de ea și că orice ar fi voi lupta pentru ea!” Beni, adevărul despre relația cu Dana Roba! De când se cunosc, de fapt, cei doi?

„M-am reîndrăgostit de ea și i-am jurat că voi fi alături de ea și că orice ar fi voi lupta pentru ea!” Beni, adevărul despre relația cu Dana Roba! De când se cunosc, de fapt, cei doi?
„M-am reîndrăgostit de ea și i-am jurat că voi fi alături de ea și că orice ar fi voi lupta pentru ea!” Beni, adevărul despre relația cu Dana Roba! De când se cunosc, de fapt, cei doi?

Actualul iubit al Danei Roba a oferit detalii despre relația sa cu makeup artista. Bărbatul a spus de când se cunoaște de fapt cu partenera sa.

Dana Roba pare că a renăscut în ultimul timp. După ce era la un pas să-și piardă viața în urma bătăilor pe care le-a primit de la Daniel Balaciu, vedeta a primit o nouă șansă la viață de care profită din plin. Astfel, se află în plin proces de recuperare, ocupându-se de viața profesională, de cele două fetițe ale sale, dar nu neglijează nici viața sentimentală.

Bruneta și-a găsit liniștea în brațele lui Beniamin, un bărbat pe care, spune ea, l-a cunoscut în timp ce se afla internată în spital și care i-a fost alături în cele mai grele clipe din viața sa.

De când îl cunoaște, de fapt, Dana Roba pe actualul său iubit

Citește și: „Am plâns foarte tare atunci când m-am văzut cheală și am avut un pas foarte mic până să cad în depresie.” Dana Roba suferă din cauza înfățișării pe care o are în prezent

Beni, adevărul despre relația cu Dana Roba! De când se cunosc, de fapt, cei doi?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

După ce a început o relație cu noul său partener, chiar dacă nu este încă divorțată de soțul său, Dana Roba a primit o serie de critici în mediul online, iar o parte dintre internauți chiar au acuzat-o că de fapt ea trăia o poveste de dragoste cu bărbatul respectiv de dinainte să se producă nefericitul eveniment.

Atunci, makeup artista a declarat că l-a cunoscut pe partenerul său de viață în timp ce era internată în spital, acesta rugându-se în continuare pentru ea.

Acum, Beniamin a oferit o altă variantă a poveștii lor de dragoste. Bărbatul susține că cei doi s-au cunoscut în urmă cu mulți ani și chiar au trăit o poveste de iubire atunci, care însă nu a funcționat.

Acum, noul partener al makeup artistei este hotărât să nu o mai piardă și să fie alături de ea indiferent de situație.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Am cunoscut-o pe Dana când aveam 21 de ani, nu am rămas împreună pentru că ea și-a dorit să mă pocăiesc, iar eu nu înțelegeam ce înseamnă sa fii copilul Lui Dumnezeu. Anii au trecut, fiecare și-a văzut de viața lui, în 14 ani nu am mai văzut-o pe Dana niciodată, nici măcar din întâmplare. Când am auzit nenorocirea pe care a trăit-o Dana, am rugat familia să mă lase să o văd măcar o dată… când am văzut-o m-am reîndrăgostit de ea și i-am jurat că voi fi alturi de ea și că orice ar fi voi

lupta pentru ea. Te iubesc Danutza mea ”, a scris iubitul Danei Roba, Beniamin, într-o postare pe pagina lui de Facebook.

Beni, adevărul despre relația cu Dana Roba! De când se cunosc, de fapt, cei doi?



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

„Îmi plac femeile frumoase, da, tot așa am rămas. Tinerele, de 20 de ani, înalte, cu părul lung.” Irinel Columbeanu, mărturii neașteptate, după ce a postat o poză cu o fată misterioasă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies