„M-am rugat foarte mult să nu văd pe foaia de deces a mamei mele data de 23 noiembrie, adică fix ziua mea de naștere” Rita Mureșan, detalii cutremurătoare despre pierderea mamei sale!

„M-am rugat foarte mult să nu văd pe foaia de deces a mamei mele data de 23 noiembrie, adică fix ziua mea de naștere” Rita Mureșan, detalii cutremurătoare despre pierderea mamei sale!
„M-am rugat foarte mult să nu văd pe foaia de deces a mamei mele data de 23 noiembrie, adică fix ziua mea de naștere” Rita Mureșan, detalii cutremurătoare despre pierderea mamei sale!

Rita Mureșan este vizibil afectată de pierderea mamei sale, chiar dacă au trecut 11 ani de la tragicul eveniment.

Rita Mureșan este una dintre cele mai apreciate creatoare de modă de la noi din țară, cu o carieră de invidiat în industria modei. Cu toate acestea, dacă de-a lungul timpului a fost veșnic prezentă în lumina reflectoarelor, în ultimul timp, vedeta s-a îndepărtat de lumea mondenă, iar acest lucru se datorează în mare parte încercărilor prin care a trecut de-a lungul vieții.

Creatoarea de modă a trecut printr-o serie de evenimente triste, care i-au pus la încercare sănătatea.

Astfel, vedeta și-a pierdut mama în urmă cu 11 ani, iar de atunci a trecut printr-un divorț și s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate, suferind chiar și un preinfarct.

Rita Mureșan, mărturisiri dureroase despre pierderea mamei sale

Citește și: „Țineam toate posturile, rugăciuni, mers la biserici, tot ce trebuia în mod creştinesc de făcut.” Care a fost cel mai greu moment din viața Ritei Mureșan

Rita Mureșan, detalii cutremurătoare despre pierderea mamei sale!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Chiar dacă a trecut mai bine de un deceniu de când mama sa s-a stins din viață, creatoarea de modă nu poate trece peste durerea pricinuită de pierderea celei care i-a dat viață. Astfel, vedeta este profund afectată de evenimentul prin care a trecut. În cadrul unui interviu, Rita Mureșan a dezvăluit că marea sa dorință a fost ca cea care i-a dat viață să nu treacă la cele veșnice chiar în ziua în

care vedeta își serba aniversarea.

Se pare că Divinitatea s-a ascultat dorința, iar mama Ritei Mureșan s-a stins din viață cinci minute mai târziu după miezul nopții.

Pot să spun doar că eu am deschis portalul atunci, dar nu pentru ea, ci în general. Acum că a plecat şi mama, am acceptat, teoretic. Credeam că am acceptat. Practic nu, pentru că la cinci ani după, am fost în Peru şi am luat ayahuasca.

Atunci am realizat că eram încă foarte supărată pe ea. În plan conştient, ştiam că mama era bolnavă. Ea oricum a plecat la 00:05, pe 24 noiembrie.
Atunci m-am rugat foarte mult entităţilor divine să nu văd pe foaia de deces a mamei mele data de 23 noiembrie, adică fix ziua mea de naştere. A plecat la cinci minute după, m-a ascultat. Mama a tras mult atunci şi a mai rezistat încă cinci minute .”, a mărturisit Rita Mureșan pentru  fanatik.ro.

Cum comunică Rita Mureșan cu mama sa care s-a stins din viață

Citește și: ”De omul ăla a zis că a fost un înger care m-a salvat.” Rita Mureșan a fost la un pas de moarte! Ce dezvăluiri cutremurătoare a făcut vedeta, după ce a suferit un preinfarct

Citește și: Cine este și câți ani are Dolunay Soysert, actrița care joacă rolul Neslihan Soysalan în noul serial „Inimă rebelă”. Iată cum arată aceasta la început de carieră- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

Rita Mureșan, detalii cutremurătoare despre pierderea mamei sale!

Rita Mureșan a dezvăluit că păstrează într-un fel sau altul legătura cu mama sa prin intermediul viselor. Astfel, vocea mamei sale o însoțește pe creatoarea de modă la orice pas, aceasta din urmă primind semne de la cea care i-a dat viață. Cu toate acestea, Rita Mureșan își dorește foarte mult să o viseze față în față, întrucât până acum a putut doar să îi audă vocea.

  „Aş vrea să o visez faţă în faţă, ceea ce nu s-a întâmplat în aceşti 11 ani. Adică o visez, dar o visez vorbindu-mi. Sunt în living sau în bucătărie şi o aud vorbind. Odată am vrut să fac gulaş şi am auzit-o, în vis, spunându-mi că fac totul greşit. După care m-a învăţat pas cu pas reţeta de gulaş, ea fiind unguroaică. Dar tot timpul când o visez este în altă cameră şi nu pot să o şi văd. Îi aud doar vocea. La fiecare pomană de exemplu îmi spune ce îşi doreşte să îi fac, iar eu urmez întotdeauna ce îmi spune.”, a mai spus creatoarea de modă pentru sursa menționată anterior.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

„Mă duc la spital să duc actele mamei” Oana Roman, de urgență la spital, după ce a primit ultimele vești legate de starea de sănătate a mamei sale! Cum se simte Mioara Roman?

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

3 motive pentru care cafeaua poate fi un aliat în dieta ta de slăbire

Cine este actorul care dă viață personajului principal Serhan Soysalan, din noul serial „Inimă rebelă”. Publicul l-a cunoscut deja pe Yurdaer Okur în producția „Secrete de familie”, în care a jucat rolul Procurorului Turgut Ali

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies