„M-am săturat de răul pe care mi-l tot face.” Raluca Podea a apelat la poliție, după ce a intrat într-un conflict cu unchiul său

„M-am săturat de răul pe care mi-l tot face.” Raluca Podea a apelat la poliție, după ce a intrat într-un conflict cu unchiul său
„M-am săturat de răul pe care mi-l tot face.” Raluca Podea a apelat la poliție, după ce a intrat într-un conflict cu unchiul său

Raluca Podea s-a aflat într-un conflict cu familia tatălui său. În urmă cu câteva luni, tatăl ei a trecut în neființă, iar Raluca s-a văzut nevoită să se adreseze Poliției din cauza unchiului său. Fratele tatălui ei i-a interzis accesul în casa în care tatăl său locuia, ceea ce a determinat-o pe Raluca Podea să depună o plângere.

Raluca Podea  s-a luptat cu o perioadă dificilă în urma pierderii tatălui său. După moartea acestuia, vedeta a luat decizia de a depune o plângere penală împotriva unchiului său, care îi refuză accesul în locuința în care tatăl său a locuit.

Citește și: Când trebuie să faci operația de deviație de sept? Care sunt etapele de recuperare

Raluca Podea a apelat la poliție, după ce a intrat într-un conflict cu tatăl său
Raluca Podea a apelat la poliție, după ce a intrat într-un conflict cu tatăl său[Sursa foto: Facebook]

Raluca Podea a apelat la poliție, după ce a intrat într-un conflict cu tatăl său

 Moartea tragică a tatălui său, în urma unei boli, a afectat-o profund pe Raluca, iar situația cu unchiul său a adăugat și mai multă suferință. Unchiul vedetei dorește să revendice locuința în care tatăl ei a locuit și amenință cu excluderea Ralucăi din moștenire.

Ea a dezvăluit că unchiul său persistă în a-i refuza accesul în locuința în care tatăl ei a locuit.

Confruntată cu această situație, vedeta a hotărât să ia măsuri legale și să solicite sprijinul instanței. Raluca a depus o plângere la secția de poliție, în încercarea de a rezolva acest conflict familial și de a-și recăpăta dreptul de a intra în locuința părintelui său.

Vedeta s-a aflat într-o stare de doliu, întrucât părintele său a pierit în luna mai a anului trecut, în urma unei lupte cu cancerul.

În plus, ea era într-un conflict cu unchiul său, deoarece acesta îi refuză accesul în casa tatălui ei. Raluca a încercat să rezolve această situație tensionată pe cale amiabilă, însă, în cele din urmă, a luat decizia de a face o plângere la secția de poliție.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Am decis să merg la Poliție pentru că m-am săturat de răul pe care tot încearcă să mi-l facă prin diferite metode.

Au schimbat încuietoarea la ușă. De fapt, nu au schimbat ei, l-au pus pe un domn din sat. Acel domn are antecendente penale și ei îl pun, de fiecare dată, să schimbe încuietoarea la ușa de la intrare, îl pun să-mi blocheze poarta ca să nu pot să intru. Ultima dată, am schimbat eu lacătele și mi-au pus smoală sau picătură de lumânare și nu am mai putut să intru să-mi deschid casa.
Așa că am preferat ca lucrurile astea să le fac pe cale legală și să merg direct la Poliție. Am făcut bine pentru că i s-a pus în vedere și a fost și amendat.De aici înainte, aștept să văd dacă o să mai intre el. Eu nu aveam nici o problemă dacă el era un om de bună credință, dar să vii să faci rău, nu înțeleg de ce! Eu nu i-am făcut niciodată rău omului ăstuia!”,
a spus Raluca Podea, potrivit Click!

Raluca Podea a fost amenințată

Raluca Podea, în vârstă de 34 de ani, a suferit pierderea tatălui său în cursul anului trecut, iar de atunci se confruntă cu un conflict familial cu unchiul său în ceea ce privește moștenirea. Vedeta a fost principala persoană care a avut grijă de tatăl său până în ultima clipă și i-a făcut promisiunea că va vinde casa părintească.

Cu toate acestea, blondina susține că a fost amenințată de unchiul său cu implicarea unor indivizi dubioși și că acesta nu-i permite să intre în curtea locuinței.

Am fost amenințată cu interlopi, terorizată, mi-au schimbat și blocat ușa la poartă, la casă. Nu m-au lasat să intru în curte!Dar, eu nu mă sperii așa ușor! Suntem în proces! Tot ce vreau e să mă lase în pace. Dacă tatăl meu trăia, nu aveau tupeul acesta!”, a mai spus vedeta.

Raluca Podea a apelat la poliție, după ce a intrat într-un conflict cu tatăl său
Raluca Podea a apelat la poliție, după ce a intrat într-un conflict cu tatăl său[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

Citește și: Raluca Bădulescu i-a declarat război Cristinei Şişcanu! "Toate sunteți praf! V-am pupat în fund, pe toate, pe rând!”

 

 

 

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Scrisori de dragoste celebre. “Mă trezesc şi gândurile îmi sunt pline de fiinta ta. Chipul tău şi seara pe care am petrecut-o ieri mi-au răvăşit simţurile"

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies