„M-o prins!” Iancu Sterp, gest neașteptat chiar lângă iubita lui

„M-o prins!” Iancu Sterp, gest neașteptat chiar lângă iubita lui
„M-o prins!” Iancu Sterp, gest neașteptat chiar lângă iubita lui

Iancu Sterp, a fost prins în fapt de partenera lui de viață. Iată ce făcea fratele lui Culiță Sterp!

Iancu Sterp este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate persoane publice din showbiz-ul românesc. Băiatul mamei Geta a reușit să se facă remarcat în cadrul emisiunii ”Puterea dragostei”. După ce emisiunea s-a sfârșit, Iancu Sterp s-a mutat în mediul online, acolo unde și-a strâns o comunitate impresionantă de oameni. Fanii îl urmăresc constant, și sunt interesați de viața acestuia.

Citește și: Soacra Getuței Sterp, apariție excepțională în noaptea de Revelion! Cum s-a pozat alături de familie

Iancu Sterp, gest neașteptat chiar lângă iubita lui[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Tu ce scuză ai?” Anamaria Prodan, apariție spectaculoasă la restaurantul unde Culiță Sterp a cântat de Revelion

În urmă cu puțin timp, Iancu Sterp  a decis să își facă publică relația amoroasă cu Denisa Coțolan, relație pe care a încercat să o țină ascunsă de ochii lumii mult timp. Denisa Coțolan, în vârstă de 24 de ani, a fost extrem de bine primită în familia Sterp, fiind instant iubită de frații și surorile lui Iancu.

Mama Geta o îndrăgește și relația lor a fost perfectă încă de la prima întâlnire.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Iancu Sterp, gest neașteptat chiar lângă iubita lui

Recent, Iancu Sterp a postat un videoclip, iar admiratorii au rămas uluiți. Acesta a făcut un gest neașteptat, chiar sub privirile Denisei Coțolan.

Cei doi erau într-o sală de cinema, iar o domnișoară încerca să își caute locul rezervat. La un moment dat, Denisa Coțolan l-a prins pe Iancu Sterp în timp ce se uita la posteriorul acelei fete. Așadar, situația a fost tratată ca atare, cei doi începând să râdă și să se amuze de moment. De aici se poate observa faptul că Denisa Coțolan nu este o fire geloasă, și are încredere deplină în Iancu Sterp.

“M-o prins!”, a fost mesajul transmis de Iancu Sterp, alături de tot momentul filmat și postat pe pagina sa de Instagram.

Citește și: “Știam că ai treabă...” Cadoul primit de Iancu Sterp, din partea surorii sale, Ileana. Fanii s-au prăpădit de râs

Iancu Sterp, gest neașteptat chiar lângă iubita lui[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Ajută-l, Culiță.” Beni a cântat pentru familia Sterp. Băiatul a mers la colindat alături de alți băieți

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Iancu Sterp, despre relația dintre Denisa Coțolan și mama lui

Familia lui Iancu Sterp au primit-o pe Denisa cu toată căldură și iubirea, iar tânăra s-a acomodat rapid. În cadrul unei emisiuni, Iancu Sterp a făcut mărturisiri despre relația dintre iubita lui și mama Geta. Acesta a declarat că nu avea de gând să mai aducă nicio fată acasă, însă în momentul în care a hotărât să i-o prezinte persoanei care i-a dat viață, aceasta s-a îndrăgostit instant de tânără.

„Nu, chiar ziceam la tine în emisiune că nu o să duc nicio femeie acasă. Când am adus-o pe Denisa, ea s-a îndrăgostit mai tare ca mine. Mama Geta e foarte fericită și încântată, spre surprinderea tuturor. (…) Se înțeleg foarte bine. Denisa e raritate pentru zilele noastre, e o fată foarte harnică, la locul ei, e și foarte isteață, e în ultimul an de facultate, în Timișoara.

Ne-am mutat anul ăsta împreună și am zis că mă mut și eu cu ea în Timișoara. Sunt mai mereu plecat.”, a mărturisit Iancu Sterp, în cadrul emisiunii TV.

Citește și: ,,Asta n-am mai văzut-o în viața mea până acum.” Motivul pentru care logodnica lui Culiță a plecat singură la Istanbul

Iancu Sterp, gest neașteptat chiar lângă iubita lui[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

“Tu ce scuză ai?” Anamaria Prodan, apariție spectaculoasă la restaurantul unde Culiță Sterp a cântat de Revelion

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies