„Mă axez pe ce am de făcut” Ce a declarat Alex Ciucu despre Alina Sorescu, după despărțire

alex ciucu si alina sorescu
Alex Ciucu

Alex Ciucu și Alina Sorescu au hotărât să încheie povestea lor de iubire, după 12 ani de relație. Cu toate că existau zvonuri încă de anul trecut, cum că relația lor nu mai este una bună, cei doi au confirmat despărțirea, abia în urmă cu 3 luni.

Pe contul ei de socializare, cântăreața a făcut public anunțul, pentru a își informa fanii cu ceea ce se întâmplă în viața ei.

Alex Ciucu, primele declarații despre Alina Sorescu

alex ciucu divort
Ce a declarat Alex Ciucu[Sursa foto: Facebook]

 

Citeste si: „Plecam în spate la toboșar să plâng” Ștefan Stan, momente dificile pe scenă

Deși vestea că Alex Ciucu și Alina Sorescu s-au despărțit, a șocat showbizul românesc, cei doi nu au vorbit prea mult despre acest subiect.

Doar artista a anunțat vestea despărțirii, însă nu a oferit detalii cu privire la motivele care au dus la separarea lor. Până în momentul de față, creatorul de modă a fost foarte rezervat și nu a abordat acest subiect. Alex a fost întrebat de fosta lui soție, însă a declarat că nu vrea să discute despre mama fetițelor. Mai mult, designerul a precizat că iși dorește să se canalizeze pe cariera lui, deoarece va lansa o nouă colecție de îmbrăcăminte.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„În principiu sunt bine! Nu vreau să vorbesc despre capitolul dintre mine și Alina Sorescu. Acum lucrez la o colecție de haine. Mă axez pe ce am de făcut”, a declarat Alex Ciucu.

„Lucrurile astea m-au călit” Ce a declarat Alina Sorescu despre situația cu fostul partener

alina sorescu divorteaza
Alina Sorescu [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Antonia și fostul soț, Vincenzo Castellano, au fost văzuți din nou împreună

Nu doar Alex este cel rezervat, ci și artista, care nu a dezbătut pe larg subiectul despărțirii, în public. Cu toate acestea, în urmă cu ceva timp, cântăreața a precizat că fostul ei partener a inițiat o ordonanță prezidențială, în care a cerut ca domiciliul fetițelor să fie trecut la el.

Însă, instanța i-a respins cererea de două ori.

„Nu mă gândeam să ajung în situația asta, dar lucrurile astea m-au călit și mă vor ajuta să mă prețuiesc mai mult și să am și mai multă încredere în ceea ce simt eu. Suntem liniștite într-un fel pentru că el vrea să epuizeze toate căile de atac. El acum vrea să epuizeze toate căile de atac. Nu am cum să vorbesc mai mult pentru că procesul este încă în curs, dar trebuie să-mi văd mai departe de activitate.

În felul acesta am grijă de mine și de fetițe. Altfel nu aș avea cum să-mi întrețin numele și noi ca oameni ce avem de întreținut.”, a declarat Alina Sorescu.

 

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Amenințare cu bomba la nunta lui George Simion. Polițiștii au început verificările

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies