„Ma consider un terapeut sexual”! Povestea reala a femeii care face sex cu virgini, impotenti si persoane cu dizabilitati

„Ma consider un terapeut sexual”! Povestea reala a femeii care face sex cu virgini, impotenti si persoane cu dizabilitati
„Ma consider un terapeut sexual”! Povestea reala a femeii care face sex cu virgini, impotenti si persoane cu dizabilitati

Kendra Holliday are o meserie care poate intra la categoria prostitutie. Face sex pe bani, insa ea nu se considera prostituata.

“Ce face eu se cheama intimitate, se cheama terapie. Nu este distractie! Eu ii ajut pe ceilalti sa-si depaseasca problemele de natura sexuala”, scrie femeia pe blogul sau.

Kendra (43 de ani) are o categorie speciala de clienti.

In patul sau ajung adulti care nu si-au pierdut virginitatea, impotenti sau persoane cu dizabilitati. Femeia este incantata de munca pe care o presteaza si spune ca in majoritatea cazurilor a avut orgasm cu clientii sai.

Ea ii invata pe virgini cum sa sarute, le arata cum functioneaza corpul unei femei, punandu-i sa o pipaie… in partile esentiale, a ajutat sa se masturbeze o femeie de 60 de ani.

Citeste si: Momente de groază în timpul unei partide de amor: „Am auzit când i s-a rupt penisul în două”

Kendra este un activ militant sexual, a pus pe picioare asociatia Sex Positive St.

Louis si este consultant de lifestyle alternativ si profesor asociat de ginecologie la Facultatea de medicina a Universitatii din Washington. Are o relatie deschisa cu un barbat, Matthew, si organizeaza sedinte de educatie sexuala pe care le sustine alaturi de fiica sa adolescenta, Thorn.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Iata un interviu pe care Kendra l-a dat site-ului alternet.org.

– Cum ai ajuns sa practici aceasta meserie?

Am inceput ca escorta. A fost amuzant, dar am observat ca majoritatea celor cu care ieseam aveau diverse probleme de natura sexuala: fie fetisuri, fie dizabilitati. Unii dintre ei aveau probleme erectile. Asa mi-am dat seama ca ceea ce fac are efect terapeutic.

– Care sunt cele mai dese probleme pe care le-ai intalnit?

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Dragostea şi grupa sanguină. Îmbătrâniți sau nu împreună?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies