„Mă enervează și mă supără.” Anca Serea, despre momentul în care a vrut să divorțeze de Adi Sînă

„Mă enervează și mă supără.” Anca Serea, despre momentul în care a vrut să divorțeze de Adi Sînă
„Mă enervează și mă supără.” Anca Serea, despre momentul în care a vrut să divorțeze de Adi Sînă

Anca Serea și Adi Sînă sunt împreună de 12 ani și au patru copii. Cei doi au avut parte de multe obstacole de-a lungul relației, iar vedeta a declarat că și-a dorit să divorțeze de bărbat.

Anca Serea a povestit cum se răzbună pe partenerul ei de viață după ce între ei doi are loc un conflict.

Citește și: ”O perioadă foarte ciudățică.” Anca Serea a publicat o fotografie cu ea, la perfuzii! Ce au pățit vedeta și băiatul ei

De ce a vrut Anca Serea să divorțeze

Anca Serea și Adi Sînă au avut o relație de șapte ani, iar apoi au decis să își unească destinele și să meargă pe același drum.

Prezentatoarea TV mai are doi copii, David și Sarah, din relația cu Filip Poplingher, care, din păcate, a decedat la vârsta de 37 de ani din cauza unei boli incurabile.

Cei doi se iubesc foarte mult, dar de-a lungul anilor au avut și momente mai puțin plăcute, iar din acest motiv și-a dorit să divorțeze. Anca Serea a povestit că au existat două momente în care a vrut să meargă pe drumul ei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Mă enervează și mă supără, nu îi răspund la telefon zile în șir sau ore. Da, mi se întâmplă și d-astea. Eu vreau să fiu sinceră! El mă ia așa cu binișorul. (…) Cred că a existat un moment sau două în care am vrut să renunțăm, dar ne-am dat seama că nu aveam un motiv suficient de serios și cred că toate experiențele astea, și acum vorbim foarte serios, ne fac să realizăm ce

avem, de fapt. Am zis că nu o să mergem mai departe, că o să ne despărțim, dar nu. Mi-am dat seama apoi că nici nu a fost adevărat”, a declarat Anca Serea, în emisiunea lui Teo Show.

Anca Serea, despre momentul în care a vrut să divorțeze de Adi Sînă
Anca Serea, despre momentul în care a vrut să divorțeze de Adi Sînă[Sursa foto: Instagram]

Cum își împacă Adi Sînă soția când este supărată pe el

Adi Sînă a declarat că în momentul în care el și soția sa au un conflict, el face primul pas spre împăcare, cu toate că la începutul relației, Anca era cea care lua inițiativă.

„Primul pas îl fac eu pentru că am ajuns la concluzia că trebuie să las de la mine și, de fapt, ăsta e secretul unei căsnicii sau a unei relații frumoase”, a spus Adi Sînă.

Artistul o răsfață foarte mult pe cea pe care o iubește și îi cumpără des flori și cadouri. De obicei, după un conflict mai aprins, acesta îi cumpără o pereche de pantofi, deoarece știe cât de fericită o fac.

Anca Serea, despre momentul în care a vrut să divorțeze de Adi Sînă
Anca Serea, despre momentul în care a vrut să divorțeze de Adi Sînă[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Nu medicina clasică m-a ajutat.” Anca Serea, declarații despre încă un copil



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

„Să văd dacă se produce schimbarea.” De ce a ales Lena Miclăuș să trăiască 38 de zile doar cu apă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies