“Mă face să mă simt femeie.” Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri despre noua relație. Cine este partenerul de viață al impresarei

“Mă face să mă simt femeie.” Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri despre noua relație. Cine este partenerul de viață al impresarei
Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri despre noua relație

Anamaria Prodan, care a împlinit recent frumoasa vârstă de 50 de ani, și-a făcut iubit. În cadrul unui interviu, impresara a mărturisit că se află într-o nouă poveste de iubire. Noul partener de viață a făcut cunoștință deja cu copiii ei, având o relație foarte bună.

În urmă cu câteva luni, Anamaria Prodan a declarat în diverse interviuri că nu mai dorește să își refacă viața amoroasă și că nu vrea să apară public cu un alt bărbat până nu va divorța de Laurențiu Reghecampf, tatăl băiatului ei.

Citește și: “A fost fabulos!” Anamaria Prodan și Codrin Ștefănescu, dezvăluiri despre povestea lor de dragoste

Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri despre noua relație[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Nu se poate păstra balanța.” Anamaria Prodan, despre motivul care a dus la ruptura de Laurențiu Regehcampf

Așadar, divorțul celor doi e aproape gata de a se pronunța oficial, iar în prezent Anamaria Prodan a dat vestea cea mare, mai exact că și-a făcut un nou iubit. Aceasta a preferat să nu îi dezvăluie identitatea, nici ocupația, însă a precizat că bărbatul nu locuiește în România.

Totodată, acesta a avut ocazia să îi cunoască copiii, existând astfel o relație foarte bună între ei. Întrebată de Fanatik dacă se află într-o relație, Anamaria Prodan a dezvăluit:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Eu când mă rog la Dumnezeu pentru ceva, chiar mi se întâmplă… Sunt fericită și am un om lângă mine care este exact cum mi-am dorit eu.

Momentan nu vreau să știe nimeni, în acest moment discreția este foarte importantă pentru mine și pentru copiii mei. Nu stă în România, copiii mei îl adoră, este un om minunat. Și mă face să mă simt femeie, mă face să zâmbesc, mă face să fiu sclipitoare. Pasională, așa cum am fost întotdeauna, mai puțin în ultimii ani. Dar probabil că erau atât de mari fricile și problemele încât…”,
a spus impresara.

Anamaria Prodan și-a sărbătorit ziua de naștere alături de Codrin Ștefănescu

Faimoasa impresară și-a sărbătorit aseară ziua de naștere la un local din Otopeni, lângă București. Anamaria l-a avut alături și pe Codrin Ștefănescu, bunul ei prieten, care pe 20 decembrie va împlini și el 53 de ani. Cei doi au dansat, s-au distrat, au servit preparate alese, însă cel mai așteptat moment a fost cel al torturilor.

Anamaria Prodan a avut unul senzațional, alb cu auriu, iar Codrin Ștefănescu un tort alb cu decorațiuni albastre.

Citește și: „Eu am nevoie de un astfel de bărbat.” Anamaria Prodan, despre a treia căsătorie

Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri despre noua relație[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: “Când a venit acasă, plângea și jura.” Anamaria Prodan, dezvăluiri despre cum a aflat despre relația lui Laurențiu Reghecampf cu actuala lui parteneră de viață

Anamaria i-a avut alături pe Bebeto, băiatul ei și al Laurențiu Reghecampf, pe Sarah, fata cea mică din mariajul cu Tiberiu Dumitrescu, Rebeca, fata cea mare, dar și pe prietenii apropiați, printre care și Andreea Tonciu.

Totodată, Codrin Ștefănescu a avut alături de el la petrecere mai mulți prieteni și apropiați. Acum mai mulți ani, el și Anamaria Prodan au avut o relație amoroasă.

„Am fost împreună cu Anamaria prin 90, când eram puști, din 95 până în 96, ceva de genul ăsta. Mama o iubea pe Anamaria și maică-sa mă iubea pe mine. La un moment dat, nu ne mai suportam, am căzut de acord să ne despărțim. Eram două bucăți de cremene. Pe vremea aia, ea era vedetă, avea emisiune, era singurul jurnalist de sport femeie. Era nebunie, vorbea despre scoruri, despre pariuri. Când ieșeam cu ea în lume, toată lumea știa de Anamaria Prodan și am rămas într-o relație de prietenie. Asta se întâmpla cu mult înainte de a-l cunoaște pe Reghecampf. Noi am rămas împreună ca frații și până astăzi, avem o relație nemaipomenită. Amândoi am iubit-o imens pe Ionela. Amândoi am iubit-o imens pe mama. I-am făcut ultima dată ziua de naștere a Ionelei cu puțin timp înainte de a muri și i-am cântat «La mulți ani», știind că, cancerul a mâncat-o și simțea, îi dădeam curaj. Îi ziceam, «Hai, măi, Ionela că ești roșie în obrăjori». Mă leagă atât de multe amintiri de Anamaria, sunt prietenii mei și ea, şi Reghecampf. Eram doi puști frumoși și nebuni și s-a întâmplat cu mult timp în urmă”, a declarat Codrin Ștefanescu la Kanal D acum ceva vreme.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

„Nu se poate păstra balanța.” Anamaria Prodan, despre motivul care a dus la ruptura de Laurențiu Regehcampf

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies