„Mă lăsam mai de mult! Vreau să mă și bucur de viață.” Nicolae Guță a făcut marele anunț! Manelistul a vorbit despre retragerea din muzică

„Mă lăsam mai de mult! Vreau să mă și bucur de viață.” Nicolae Guță a făcut marele anunț! Manelistul a vorbit despre retragerea din muzică
„Mă lăsam mai de mult! Vreau să mă și bucur de viață.” Nicolae Guță a făcut marele anunț! Manelistul a vorbit despre retragerea din muzică

Nicolae Guță a anunțat când se va retrage din muzică.

Nicolae Guță, în vârstă de 56 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați interpreți de manele de la noi din țară, care de-a lungul carierei sale a reușit să câștige simpatia și aprecierea oamenilor, datorită talentului său muzical, dar și al felului său de a fi.

Manelistul și-a început cariera încă din copilărie, atunci când a observat că are talent muzical.

Ulterior, Nicolae Guță a muncit foarte mult pentru a ajunge în punctul în care se află în prezent. Cu toate acestea, se pare că a venit timpul ca artistul să se retragă din industria muzicală.

Nicolae Guță, pregătit să se retragă din industria muzicală

Citește și: „Doar eu știu ce-i în sufletul meu. Am zis să nu am și eu.” Nicolae Guță, confesiuni dureroase despre boala incurabilă care i-a răpit un frate și l-a băgat în spital pe al doilea

Nicolae Guță a făcut marele anunț! Manelistul a vorbit despre retragerea din muzică. Câți ani va mai cânta Nicolae Guță?
Nicolae Guță [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: „M-a găsit boala rea. Am fost chiar la un pas de moarte.” De ce a ajuns Nicolae Guță la spital și cum era să își piardă viața

În cadrul unui interviu acordat recent, Nicolae Guță a vorbit despre momentul în care se va retrage din industria muzicală.

Manelistul a dezvăluit că în 4 ani își propune să renunțe la cântat.

Odată cu împlinirea vârstei de 60 de ani, Nicolae Guță vrea să se dedice în totalitate familiei sale și celor doi copii pe care îi are alături de soția sa, Cristina. Manelistul a ținut să precizeze că întreaga sa carieră a fost una foarte grea, iar acum vrea să se bucure de viață.

Acum suntem în 2024, mai are Guță 4 anișori, împlinesc și 60 de ani, săru `m âna și la revedere! Mă lăsam mai de mult. Mă lăsam la mâna mea pentru că mulțumesc Domnului, nu că nu aș putea, din contră. Eu la ora actuală, din punctul meu de vedere, eu cânt mai frumos, cânt și mai bine, am acumulat o mare experiență, și de viață, și de muzică, doar că am doi copilași frumoși pe care îi iubesc de nu se poate.

La fel este și Cristina mea și vreau să mă și bucur de viață pentru că muzica pentru mine, eu nu am făcut armată, dar armata este pistol cu apă, pe lângă exigența pe care o cere și implicarea sufletească .”, a declarat Nicolae Guță.

Nicolae Guță a făcut marele anunț! Manelistul a vorbit despre retragerea din muzică. Câți ani va mai cânta Nicolae Guță?
Nicolae Guță[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

„Simt niște amețeli, nu mă simt bine. Am plâns ca să mă descarc de surmenaj, de oboseală.” Cristina Șișcanu se confruntă cu probleme în ultima perioadă! Vedeta a ajuns la capătul puterilor

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies