„Mă sfătuiește să fug cât mă țin picioarele. Faptul că Dana, în momentul de față trăiește, este o minune.” Dana Roba, sfaturi de viață prețioase pentru Iasmina Halas!

„Mă sfătuiește să fug cât mă țin picioarele. Faptul că Dana, în momentul de față trăiește, este o minune.” Dana Roba, sfaturi de viață prețioase pentru Iasmina Halas!
„Mă sfătuiește să fug cât mă țin picioarele. Faptul că Dana, în momentul de față trăiește, este o minune.” Dana Roba, sfaturi de viață prețioase pentru Iasmina Halas!

Iasmina Halas a vorbit despre cum i-a schimbat tragedia prin care a trecut Dana Roba viața.

Tragedia prin care a trecut Dana Roba a șocat o țară întreagă. Oameni simpli, care nu o cunoșteau pe makeup artistă s-au rugat pentru ca ea să scape cu viață din această grea încercare. La rândul său, Iasmina Halas, o bună prietenă de-a Danei Roba, a fost de-a dreptul șocată de ceea ce a putut să îndure bruneta.

 Dana Roba, sfaturi de viață prețioase pentru Iasmina Halas!

Sexy blondina și makeup artista au o relație specială de mai mulți ani, iar Iasmina urma chiar să vină la o programare la machiaj înainte de tragicul eveniment.

Ulterior, diva i-a fost alături prietenei sale în momentele în care a fost internată în spital, ajutând-o cum a putut, cu sfaturi și vorbe bune.

Invitată în cadrul emisiunii „ Online story ”, moderată de Cornelia Ionescu și difuzată pe canalul de YouTube „WOWnews”, Iasmina Halas a vorbit despre cum i-a schimbat tragedia prin care a trecut Dana Roba viața.

Pentru mine a fost un șoc ceea ce i s-a întâmplat pentru că urma să am o programare la ea, în următoarele zile, chiar înainte de acest macabru că nu știu cum să-i spun altfel. Nici nu am putut să mă uit la poze. Eu cu Dana ne știm de câțiva ani și mergeam frecvent la ea și crede-mă că am suferit din suflet pentru ea și pentru tot ce i s-a întâmplat pentru că nu m-am așteptat niciodată", a povestit Iasmina Halas, la WOWnews.

Dana Roba, sfaturi importante de viață pentru Iasmina Halas

Citește și: Cu ce se ocupă Beniamin, iubitul Danei Roba. Meseria sa este de-a dreptul neașteptată! Makeup artista îl susține necondiționat pe noul său partener de viață!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

 Dana Roba, sfaturi de viață prețioase pentru Iasmina Halas!

Iasmina Halas consideră că este o adevărată minune faptul că prietena sa trăiește. Mai mult decât atât, blondina a primit sfaturi prețioase din experiența brunetei, care i-a spus prietenei sale să nu accepte niciodată violența domestică și să se apropie mai mult de Dumnezeu.

Am încercat să-i fiu alături așa cum am putut, vorbim, îmi dă sfaturi și mă sfătuiește să fug cât mă țin picioarele de violență, dar pentru mine faptul că Dana, în momentul de față trăiește, este o minune.

Vorbeam cu ea pe video într-o noapte, mă sfătuia să mă apropii mai mult de Dumnezeu, doar că eu sunt foarte apropiată de Dumnezeu, la mine nu există seară fără să mă rog, să-i mulțumesc pentru tot ce mi-a oferit.",   a mai precizat Iasmina Halas.

Iasmina Halas, victima violenței domestice

Citește și: „Iubirea e prea mare.” Iasmina Halas se mărită. Ce a spus despre căsătorie

 Dana Roba, sfaturi de viață prețioase pentru Iasmina Halas!

La rândul său, Iasmina Halas a mărturisit că a fost și ea victima violenței domestice, dar din fericire, în cazul ei nu s-a ajuns la o situație atât de gravă.

Repet, eu am rămas șocată și încă sunt șocată pentru că am pozele în telefon și când mai caut ceva ajung la pozele acelea și îmi amintesc de mine.

Nu am arătat așa, dar am arătat într-un mare fel. Acum râd, dar nu am râs pentru că e greu.", a mai adăugat Iasmina Halas.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Sexy blondina a povestit în emisiunii Corneliei Ionescu faptul că în ultima relația s-a confruntat cu momente de violență. Fostul său partener ar fi lovit-o de față cu prietenii, la o petrecere.

M-a chinuit din toate punctele de vedere și fizic și psihic.(...) Până anul trecut când am fost la tine în emisiune, îți spun că violențele au fost minore. Abia anul acesta am avut parte de o violență din parte lui majoră, care îți spun sincer că m-a speriat foarte tare.

Am încercat să îi caut scuze, să îl înțeleg. Și eu sunt o femeie care provoacă și când îl văd nervos, în loc să plec stau acolo și continui să-mi spun punctele de vedere cu toate că cu siguranță nu vrea să le audă.

Nu are nicio scuză pentru că nu ar trebui să lovești o femeie nici măcar cu o floare (...)După acea violență ne-am împăcat. El nu credea că m-a lovit atât de tare, nu mă văzuse. El nu a crezut că m-a lovit atât de tare, ulterior a primit filmări de la prietenii noștri.

Au intervenit părinții mei, nimeni nu mai voia să ia legătura cu mine. Ai mei se certau cu el și ne-am întâlnit întâmplător, el mergea la alergat, eu mă machiasem și ne-am întâlnit întâmplător și cred că începea să plouă afară așa că i-am zis să-l duc eu. Încă în momentul de față cred că nu mi-ar face rău pentru că el așa agresiv cum este, mă iubește în felul lui.", a mărturisit Iasmina Halas.

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

„Așa arată fericirea. Binecuvântată. Le vedeam mereu în meditațiile mele atunci când vizualizam sufletul pe care mi-l doream lângă mine” Victor Cornea, gest impresionant pentru Andreea Bălan!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies