„Mă simt foarte rău. Viaţa mea s-a sfârşit, vreau să merg după soțul meu.” Drama prin care a trecut Natașa Raab în urmă cu mulți ani

„Mă simt foarte rău. Viaţa mea s-a sfârşit, vreau să merg după soțul meu.” Drama prin care a trecut Natașa Raab în urmă cu mulți ani
„Mă simt foarte rău. Viaţa mea s-a sfârşit, vreau să merg după soțul meu.” Drama prin care a trecut Natașa Raab în urmă cu mulți ani

Natașa Raab s-a stins din viață la vârsta de 70 de ani. Îndrăgita actriță a părăsit această lume cu o durere mare în suflet.

Natașa Raab a fost una dintre cele mai îndrăgite și apreciate actrițe de la noi din țară, care a avut parte de iubire și susținere din partea publicului, pe care l-a câștigat prin intermediul talentului său, dar și al felului său de a fi.

Cu toate acestea, ultimii ani din viața artistei au fost măcinați de durerea pierderii soțului său și de boala care a făcut-o să stea departe de scenă.

Puțini sunt cei care știu că, înainte să treacă prin durerea cauzată de pierderea persoanei iubite, Natașa Raab a trecut printr-o altă încercare a vieții, care i-a lăsat un regret profund în suflet.

Natașa Raab s-a stins din viață cu o dorință neîmplinită

Citește și: Natașa Raab a părăsit această lume! Celebra actriță suferea de boala Parkinson și în ultimele luni era de negăsit

 Natașa Raab s-a stins din viață cu o mare durere în suflet. Drama prin care a trecut actrița în urmă cu mulți ani
Natașa Raab[Sursa foto: fa]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: ”Se află într-o clinică privată care se ocupă de pacienții cu această boală!” Actrița Natașa Raab a fost diagnosticată cu Parkinson, chiar de acum câțiva ani

În urmă cu mai mulți ani, regretata actriță s-a luptat cu cancerul.

Din fericire, a reușit să răpună această boală, dar repercursiunile sale au făcut-o să trăiască o adevărată dramă. Mai exact, Natașa Raab nu a mai putut să devină mamă niciodată, iar acest lucru a însemnat o lovitură puternică pe care viața i-a dat-o.

Mi-am dorit foarte mult copii şi ultima mea şansă s-a dus atunci.Norocul meu a fost că soţul meu, fiind medic, şi-a dat seama că ceva nu e în ordine.

M-am mişcat destul de repede şi m-am operat. Cred că Dumnezeu a fost lângă mine, la fel şi soţul meu care m-a pus să fac citostatice postoperator. Acest lucru mi-a dat şanse să lupt cu aceste celule canceroase. ”, a povestit Nataşa Raab, în urmă cu mai mult timp.

Cu toate acestea, soțul său, Val Guluț, i-a fost alături și a susținut-o în lupta împotriva acestei boli nemiloase.

Chiar dacă la un moment dat cei doi s-au gândit să înfieze un copil, au ajuns să rămână doar ei doi până când el a părăsit această lume.

Pentru că eu nu am putut (n.r. să facă copii). Povestea e mai dramatică si se continuă. În urma cu 20 si nu mai ştiu câţi ani, Nataşa a avut un neoplasm ovarian și eu am decis că e mai bine să scoatem totul… am vrut să înfiem, dar nu s-a întâmplat.

Aşa că, am rămas să mai învăţ. ”, spunea Val Guluț, soțul Natașei Raab.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Natașa Raab și-a dorit să meargă după soțul său

 Natașa Raab s-a stins din viață cu o mare durere în suflet. Drama prin care a trecut actrița în urmă cu mulți ani
Natașa Raab și soțul său [Sursa foto: Facebook]

Natașa Raab s-a stins din viață în urma unei boli autoimune. Aceasta a fost declanșată de pierderea soțului său, care s-a petrecut în anul 2019, în urma unui cancer la vezică.

Anii ce au urmat au reprezentat unii dintre cei mai grei ani din viața actriței, care a fost nevoită să treacă peste durerea provocată de pierderea persoanei iubite. Ulterior, Natașa Raab a ajuns chiar să își dorească să părăsească această lume pentru a fi alături de soțul său, lucru care s-a și întâmplat ieri, 23 octombrie 2023.

Mă simt foarte rău, vreau să mor şi eu, nu mai sunt aşa volubilă cum eram. Am o însoţitoare, care stă aici cu mine, la Craiova. Sunt foarte bolnavă, am o boală autoimună care îmi afectează creierul. Sunt lovită de soartă, aşa am fost toată viaţa, lovită de încercări. Sufăr că nu mai pot juca, că nu mai pot filma, viaţa mea s-a sfârşit şi aş vrea să mor, să merg după soţul meu drag şi iubit ”, mărturisea Natașa Raab, în urmă cu un an și jumătate.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

„Chiar mă enervați. Cocalarii, pa, la revedere! Vă dau block de nu vă vedeți, m-am săturat!” Cristina Șișcanu tună și fulgeră în mediul online! Vedeta, enervată la culme de urmăritorii săi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies