„Mă surprinde că nu au venit chiar toți cei care ar fi trebuit să vină. Nu au sunat-o cei care ar fi trebuit să o sune.” Mihai Mitoșeru a fost alături de Oana Roman, la înmormântarea mamei sale

„Mă surprinde că nu au venit chiar toți cei care ar fi trebuit să vină. Nu au sunat-o cei care ar fi trebuit să o sune.” Mihai Mitoșeru a fost alături de Oana Roman, la înmormântarea mamei sale
„Mă surprinde că nu au venit chiar toți cei care ar fi trebuit să vină. Nu au sunat-o cei care ar fi trebuit să o sune.” Mihai Mitoșeru a fost alături de Oana Roman, la înmormântarea mamei sale

Mihai Mitoșeru i-a fost alături prietenei sale, Oana Roman, la înmormântarea mamei sale.

Oana Roman traversează un moment extrem de greu din viața sa. Mama sa, Mioara Roman, s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani, lăsând în urma sa o durere de nedescris. Ieri, în data de 26 februarie 2024, a avut loc slujba de înmormântare a fostei soții a lui Petre Roman.

Persoane cunoscute din showbiz, dar și oameni din politică au condus-o pe Mioara Roman pe ultimul drum.

Prietenii Oanei Roman i-au fost alături în cea mai grea zi din viața sa. Printre aceștia s-a numărat și Mihai Mitoșeru, care a făcut declarații cu privire la perioada dificilă prin care trece fiica lui Petre Roman.

Citește și: „Atunci când Oana plângea, foițele de aur se așezau precum niște lacrimi.” Imagini copleșitoare de la înmormântarea Mioarei Roman! Fosta soție a lui Petre Roman a avut colivă cu foiță de aur

 Mihai Mitoșeru a fost alături de Oana Roman, la înmormântarea mamei sale
Oana Roman, răpusă de durere, la mormântul mamei sale [Sursa foto: wowbiz]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: „Am și eu problemele mele.” Silvia Chifiriuc, declarații neașteptate, chiar în ziua înmormântării Mioarei Roman! Actuala soție a lui Petre Roman se confruntă cu probleme de sănătate

Mihai Mitoșeru a răbufnit la înmormântarea Mioarei Roman

 Mihai Mitoșeru a fost alături de Oana Roman, la înmormântarea mamei sale
Mihai Mitoșeru[Sursa foto: Facebook]

Vedeta Kanal D a mărturisit că a rămas dezamăgit de către unele persoane din viața Oanei care nu i-au fost alături în acest moment dificil. Mihai Mitoșeru a avut numai cuvinte de laudă la adresa prietenei sale, despre care spune că în ciuda faptului că este o femeie puternică, în sufletul său ascunde o durere greu de gestionat.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Important este că noi toți prietenii ei am venit aici și am fost gașca din liceu. Am sunat-o pe Oana și i-am spus că orice are nevoie sunt aici. Practic nu ai nici cuvinte. E foarte greu și eu cred că pentru momentul ăsta ea e foarte puternică, cum a fost mereu. Mă surprinde că nu au venit chiar toți cei care ar fi trebuit să vină.

Mă surprinde că nu au sunat-o cei care ar fi trebuit să o sune. Mă bucur măcar că suntem noi, prietenii ei vechi, și vom fi toată viața ei. Chiar dacă nu ne vedem ani de zile, în momente din astea suntem acolo. Acolo am fost și acolo vom fi pentru Oana. Oana are un suflet minunat.   Oricine ar spune că are gura mare… are un suflet minunat și e un om extraordinar și asta reprimă pentru toată lumea.
De asta suntem noi aici și vom fi cât putem de mult. Voi sta lângă ea cât are nevoie. V-am zis, Oana e prea puternică. Oana parcă nici nu arată durerea. Eu nu sunt atât de puternic.

Am cunoscut doar câțiva oameni atât de puternici. Pare că e ok, dar nu e. O să mai treacă timpul și poate o să fie din ce în ce mai bine, dar de trecut, nu o să treacă niciodată că e vorba de mama .”, a declarat Mihai Mitoșeru, pentru Kanal D.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

„Eu îi încurajez pe ai mei copii să folosească tablete, telefoane, să acceseze jocuri, să le folosească cum vor ei!” Cristina Șișcanu este de acord cu folosirea tehnologiei de către copii!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies