„Mă trimiteau cu vacile! Nu mai era nicio problemă de microbi. Zburdam, eram ca pasărea cerului.” Tudor Gheorghe, despre cele mai frumoase amintiri din copilăria la țară

„Mă trimiteau cu vacile! Nu mai era nicio problemă de microbi. Zburdam, eram ca pasărea cerului.” Tudor Gheorghe, despre cele mai frumoase amintiri din copilăria la țară
„Mă trimiteau cu vacile! Nu mai era nicio problemă de microbi. Zburdam, eram ca pasărea cerului.” Tudor Gheorghe, despre cele mai frumoase amintiri din copilăria la țară

Tudor Gheorghe a povestit, în urmă cu câțiva ani, despre copilăria lui și cele mai frumoase amintiri din acea vreme.

Tudor Gheorghe este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din țară, iar de fiecare dată când este întrebat de perioada copilăriei, își amintește cu drag de una dintre cele mai frumoase perioade din viața lui.

„Dacă ne era sete, mergeam la vacă, storceam de cinci ori, luam o gură de lapte.” Cum a  fost copilăria lui Tudor Gheorghe când era trimis cu vacile

Citește și: Cine este Tudor Gheorghe. "Eu am rămas singur. Am rămas fără tată. El a plecat, l-au săltat. Fusese condamnat 22 de ani. N-a fost uşor, mai ales că mai aveam încă două surori.”

Tudor Gheorghe
Tudor Gheorghe[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Întotdeauna oamenii valoroși sunt în minoritate și mereu mediocritatea se unește.” Tudor Gheorghe a vorbit despre oamenii de valoare

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Tudor Gheorghe a povestit în urmă cu mai mulți ani, în cadrul unui interviu realizat de Andreea Esca, despre copilăria pe care a avut-o pe câmp, la țară, atunci când era trimis cu vacile, iar copacii erau luați la rând și mâncau fructele necoapte ale acestora. Nu își puneau problema microbilor, iar când li se făcea sete în goana lor de aventură, mergeau și luat lapte direct de la vacă. 

„Copilăria fost fascinantă. Poate chiar cea mai frumoasă perioadă din viața mea pentru că nu aveam griji. Mă trimiteau cu vacile, petreceam cu copiii, ne urcam în copaci ca nebuni, dacă ne era sete, mergeam la vacă, storceam de cinci ori, luam o gură de lapte. Nu mai era nicio problemă de microbi. Ne urcam în copaci când se făceau zărzărelele mici și ne mai dădeam jos la nuci, mereu eram din pom în pom.

Zburdam, eram ca pasărea cerului. Tata a zis că am fost un copil cuminte, dar și eu zic că am fost cuminte.”, a povestit Tudor Gheorghe.

“Atunci s-a frânt copilăria mea, când tata a fost închis.” Tudor Gheorghe, despre cel mai trist moment din copilărie

Tudor Gheorghe
Tudor Gheorghe[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Tudor Gheorghe a trecut și prin momente nefericite, atunci când tatăl său a fost închis. Pasiunea pentru muzică o avea de mic, așa că era chemat la treburile câmpului pentru a cânta la săteni. 

„A urmat perioada cea mai dificilă a existenței mele, exact atunci s-a frânt copilăria mea, când tata a fost închis, eram în clasa a-8-a. Am avut har și am cântat de mic.

Una dintre cele mai frumoase amintiri este că eram la secerat. Era la apus, oamenii se ajutau între ei. Și ca să meargă treaba mai repede, mă urcau în păr să le cânt. Ce era mai frumos pe linia satului decât atunci când treceau flăcăii cântând, seara.”, a mai povestit Tudor Gheorghe.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cine este Tudor Gheorghe. "Eu am rămas singur. Am rămas fără tată. El a plecat, l-au săltat. Fusese condamnat 22 de ani. N-a fost uşor, mai ales că mai aveam încă două surori.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies