Macarons cu cremă de ciocolată albă. Un desert rafinat și sofisticat!

Macarons cu cremă de ciocolată albă. Un desert rafinat și sofisticat!
Macarons cu cremă de ciocolată albă. Un desert rafinat și sofisticat!

Macarons cu cremă de ciocolată albă se pot prepara rapid, în doar câțiva pași. Încercați această rețetă simplă!

Urmând pașii de mai jos veți putea prepara o rețetă perfectă de macarons cu cremă de ciocolată albă.

În plus, dacă veți ține cont și de sfaturile oferite, cu siguranță vor ieși cei mai gustoși macarons cu cremă de ciocolată albă, preparați așa cum se cuvine.

Rețetă de Macarons cu cremă de ciocolată albă

Rețeta delicioasă, absolut minunata, se prepară în doar 7 pași simpli!

Timpul de pregătire pentru această rețetă este de o ora

Citește și: Rețetă de clătite de post cu apă plată. Ce ingrediente să adaugi pentru a ieși delicioase

Citește și: Paste Tagliatelle cu fructe de mare. Poți aduce această savoare, chiar la tine acasă!

Timp de preparare- o ora

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Timp total- 2 ore

Rețeta este pentru 4 persoane

Ingrediente

Ingrediente macarons

  • 5 ouă
  • 200 g de zahăr
  • 150 g de făină
  • 180 g de zahăr pudră
  • colorant alimentar portocaliu

Ingrediente cremă

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

  • 250 g de ciocolată albă
  • 150 g de smântână dulce pentru frișcă
  • esență la alegere

Înainte de a începe prepararea acestuia, trebuie să menționăm că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 4 persoane, motiv pentru care, dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, este nevoie să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate.

Acum haideți să trecem la treabă!

Mod de preparare

  1. În primul rând, puneți făina și zahărul pudră într-un bol. Puteți folosi un robot de bucătărie pentru a amesteca făina și zahărul pudră. Apăsați puterea maximă pentru a amesteca. Pentru a obține un amestec mai fin, amestecați de câteva ori. Cernem amestecul printr-o sită deasă de două sau trei ori până când nu mai rămân impurități.
  2. Până la preparare, albușurile au fost împărțite cu o zi înainte și au fost lăsate la temperatura camerei. Putem pune albușurile într-un vas împreună cu zahărul tos. Putem pune vasul la foc mic și continuăm să amestecăm până când zahărul se topește complet și granulele nu mai sunt vizibile. Am lăsat-o să se răcorească. Apoi, punem amestecul de albușuri într-un vas robot. Amestecăm până când obținem o bezea fermă.
    Adăugați amestecul de făină, esență, colorantul și zahărul.
  3. Amestecăm cu o spatulă. Nu amestecați mai mult decât trebuie. Prin urmare, faceți macaronsii imediat. Pune compoziția într-un poș cu un dui cu vârf rotund. Puteți acoperi tava cu hârtie de copt și puteți face macaronsii folosind un pos. Pentru a le face perfecte, desenați cercurile pe hârtia de copt sau folosiți forma de silicon pentru macaronsi.
  4. Lovim tava de 3-4 ori. Macaronsii se vor lăți ușor. Această intervenție medicală este absolut necesară! Macaronsii trebuiau să se usuce timp de două sau trei ore. Când punem degetul pe ele, nu vor mai rămâne lipite. În cameră nu trebuie să fie umiditate, așa că faceți doar macaronsi.
  5. Preîncălzim cuptorul electric cu ventilație la 140 de grade folosind doar rezistența de jos. Vom pune tava cu macaronsi într-o altă tavă, așa că vom avea două tăvi una sub alta. Dăm cuptorul la treapta de jos timp de douăsprezece minute. Scoatem a doua tavă după douăsprezece minute și reducem temperatura la 114 grade Celsius. Le scoatem după 10 minute.
  6. Putem adăuga smântâna într-un vas. Putem pune vasul pe foc mic și lăsăm smântână să fiarbă până când nu mai fierbe. Pune imediat vasul deoparte și adaugă ciocolata tăiată în bucăți când a ajuns la punctul de fierbere. Amestecăm energic până când ciocolata este topită complet, astfel încât să obținem un sos fin care nu conține ciocolata în el. Am pus sosul la frigider. Acesta se va întări devenind o cremă densă. În continuare, mixăm crema până când obținem o cremă fină, albă, aerată și fermă.
  7. O puteți folosi imediat dacă doriți să umpleți un tort, dacă doriți să umpleți fursecuri, o puteți lăsa la frigider timp de treizeci până la patruzeci de minute.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi și mai multe rețete noi și delicioase, dar și câteva sfaturi care te pot ajuta în prepararea lor.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Paste Tagliatelle cu fructe de mare. Poți aduce această savoare, chiar la tine acasă!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies